Työpaikat

Konferenssiavustaja

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi

Haemme Suomen Lähetysseuran rauhantyön- ja vaikuttamisen yksikköön Helsinkiin konferenssiavustajaa noin 4 kuukauden määräaikaiseen tehtävään.

Konferenssiavustaja avustaa kansainvälisen, National Dialogues konferenssin (http://nationaldialogues.fi/) käytännön järjestelyissä (hotellit, lentoliput, materiaalit, kokousmuistiot ym.). Konferenssi järjestetään yhdessä Suomen ulkoministeriön, CMI:n ja Kirkon ulkomaanavun sekä kansainvälisten toimijoiden kanssa, Lähetysseuran toimiessa sihteeristönä. Tehtävä tarjoaa kiinnostavan näköalapaikan tarkastella rauhanprosesseja ja kansainvälistä politiikkaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutus, kokemusta suurten kansainvälisten tapahtumien käytännönjärjestelyiden hoitamisesta sekä kiinnostusta rauhantyönkysymyksiin ja -politiikkaan. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia nopeatempoisessa ympäristössä. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 15.7.2019. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 15.3.2019.  

Lisätietoja antaa rauhantyön ja vaikuttamisen päällikkö Kristiina Rintakoski (kristiina.rintakoski(at)felm.org tai 040-7176151).

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.