Työpaikat

Kokki/keittäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon kokkia/keittäjää henkilöstöravintolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 7.1.2020 alkaen.

Haemme osaavaan, kodikkaaseen neljän hengen tiimiimme ammattitaitoista kokkia/keittäjää keskustoimiston henkilöstöravintolaan. Tehtävä on auki, kun pitkäaikainen kollegamme suuntasi kohti uusia haasteita.  

Työtehtäviin kuuluvat lounasruokien ja salaattien valmistus sekä kokoustarjoilut. Valmistamme ruoan pääosin itse. Lisäksi tehtävään kuuluvat päivittäiset keittiön tehtävät kuten kassapalveluiden hoitaminen, astioiden pesu ja omavalvontaan liittyvät tehtävät.

Toivomme sinulta kokin ammattitutkintoa ja/tai pitkäaikaista työkokemusta ammattikeittiössä, voimassa olevaa hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi joustavaa, positiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, myönteistä asiakaspalveluasennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Työaika on 36 h 15 min/viikko. Se ajoittuu maanantaista perjantaihin klo 7.15–15.00, joten viikonloput ovat vapaat.Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa 7.1.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa emäntä Erja Lehtonen perjantaina 1.11. klo 14–15 ja keskiviikkona 6.11. klo 14–15 puhelimitse 040 564 0524.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Suomessa kymmenet tuhannet vapaaehtoiset ovat toimintamme runko ja palkattu henkilökuntamme tukee heitä – maailmanlaajuisesti vapaaehtoisia on yli 17 miljoonaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.