Työpaikat

Kirkollisen työn koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. suomenlahetysseura.fi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kirkollisen työn koordinaattoria Lähetysseuran ulkomaanosaston kirkollisen työn yksikköön Helsinkiin 1.4.2019 lähtien.

Kirkollisen työn koordinaattori työskentelee osana kirkollisen työn yksikköä Lähetysseuran ulkomaanosastolla. Kirkollisen työn yksikköön kuuluu viiden kirkollisen työn koordinaattorin lisäksi kansainvälisten yhteyksien koordinaattori. Ulkomaanosastoon kuuluvat myös sekä rauhan- ja sovinnontyön yksikkö että vaikuttamistyön yksikkö ja kehitysyhteistyöyksikkö.   

Kirkollisen työn koordinaattorin ydintehtävänä on ohjata kirkollisen työn suunnittelua, kehittämistä ja resurssien suuntaamista Lähetysseuran strategian ja kirkollisen työn ohjelman mukaisesti työalueillamme toteutettavassa kirkollisessa työssä. Lisäksi vastuualueisiin kuuluu globaalina teemavastuuna diakonian teologia ja diakoniatyö sekä erikseen nimettyjä maavastuita. Koordinaattori toimii omien vastuualueidensa asiantuntijana ja hänen esimiehenään on kirkollisen työn päällikkö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kirkollisen työn kokemusta ja tuntemusta
  • Hyvää diakonisen toimintatavan kehittämisen osaamista  
  • Hankehallinnon osaamista ja kokemusta
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Espanjan kielen taito katsotaan eduksi.

Lisäksi kokemus ulkomaantyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on seurakuntarahoitteinen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkollisen työn päällikkö Pia Kummel-Myrskog (pia.kummel-myrskog(at)felm.org, tai puh. 040 3586 547, ke 13.2. klo 11–12 tai ma 18.2. klo 10–11.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.