Työpaikat

Kirjanpitäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti hakee keskustoimiston tukipalveluihin kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 189 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla.  Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä.

Keskustoimiston talousyksikkö vastaa kokonaisvaltaisesti taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, reskontrista, maksuliikenteestä ja raportoinnista sekä avustaa yksiköitä ja piirejä budjetoinnissa. Asiakkaitamme ovat keskustoimiston yksiköiden lisäksi Nuorten turvatalot ja useita Punaisen Ristin piirejä. Rakennamme yhdessä tietohallinto- ja henkilöstöyksiköiden kanssa palvelukeskusta, joka jatkossa palvelee kaikkia Suomen Punaisen Ristin yksiköitä.

Kirjanpitäjän päätehtävänä on vastata Punaisen Ristin piirien ja piirien vastaanottokeskusten kirjanpidosta sisältäen juoksevan kirjanpidon ja tilinpäätökset. Lisäksi kirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat veroasiat, viranomaisraportointi, muu raportointi ja seuranta, neuvonta ja konsultointi sekä osallistuminen vastuualueen taloustoimintojen kehittämiseen. Käytössä on Microsoft Dynamics Nav – kirjanpitojärjestelmä ja OpusCapita -maksuliikennejärjestelmä. 

Työtehtävässä edellytetään kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkaa ja systemaattista työskentelytapaa, vahvaa MS Office -työkalujen (erityisesti Excel) osaamista sekä kiinnostusta kehittää talousprosesseja. Positiivinen ote elämään ja iloisuus ovat vahvuuksia meillä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen Punaisen Ristin monimuotoiseen toimintaan, mukavat tiimikaverit ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä.

Toimipiste sijaitsee Pihlajistossa Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 4.

Työ alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousyksikön päällikkö Mirja Lammi keskiviikkona 3.4. ja torstaina 11.4. klo 13–14 puhelimitse numerossa 040 481 4510.

Täytä hakemuslomake 15.4.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

https://rekry.redcross.fi/MepRekry/Application/Index/227/

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.