Työpaikat

Kirjanpitäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko olla mukana työssä, joka edesauttaa ihmisten elämää? Etsitkö uutta vakituista työtä hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustasta? Millaisia mielikuvia Kirkon Ulkomaanapu (KUA) herättää? Tartu rohkeasti uuteen mahdollisuuteen!

Haemme osaavaa ja kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Kirkon Ulkomaanavun kotimaan yksikön taloushallinnon tehtäviin. Työhön neljän hengen tiimissä kuuluu mm.:

 • maksuliikenteen hoitamista
 • tiliotekäsittelyä
 • kirjanpitoa ja siihen liittyviä tehtäviä
 • henkilöstön opastusta taloushallintoon liittyvissä asioissa
 • taloushallinnon ohjeistusten, prosessien ja järjestelmien kehittämistä sekä taloushallinnon järjestelmien pääkäyttäjän tehtäviä
 • veroasioita
 • tilinpäätösprosessiin osallistumista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa
 • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään kansainvälisessä ympäristössä, tilinpäätöstaidot ovat eduksi
 • taloushallinnon IT-ohjelmistojen käyttökokemusta ja hyvää Excel-osaamista. KUA:ssa on käytössä mm.  Microsoft Dynamics NAV, Basware, OpusCapita sekä M2
 • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet hakemamme työntekijä, mikäli etsit pitkäaikaista ja mukavaa työpaikkaa. Olet huolellinen ja tarkka sekä vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja tulet toimeen eri kulttuuritaustaisten ihmisten kanssa. Olet myös kiinnostunut prosessien ja järjestelmien kehittämisestä.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ohjelmamaissa olevien edunsaajien hyvinvoinnin edistämisen lisäksi pidämme huolta myös omien työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, joustavat työajat sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Kirjanpitäjä raportoi laskentapäällikölle. Tehtävän palkkaus perustuu KUA:n palkkausjärjestelmään. Lue lisää KUA:sta osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa.

Haluatko tulla vahvistamaan osaavaa ja yhteistyöhenkistä tiimiämme? Voit kysyä lisää työstä ja työyhteisöstämme laskentapäällikkö Päivi Toiviaiselta. Tiedustelut paivi.toivianen (at) kirkonulkomaanapu.fi tai puhelimitse ma 30.7. ja to 2.8. klo 14-15 välisenä aikana, puh 040 674 8543.

Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella viimeistään 12.8.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.