Kirjanpitäjä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kirjanpitäjä

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Har du redan tidigare erfarenhet av bokförning och talar du flytande finska och svenska? Onko sinulla kokemusta kirjanpidosta ja puhutko sujuvaa suomea ja ruotsia?

Vahvistamme Suomen Punaisen Ristin keskitettyjen palveluiden talousyksikön organisaatiota ja haemme talousyksikköön osastokirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskustoimiston talousyksikkö vastaa kokonaisvaltaisesti taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, reskontrista, maksuliikenteestä ja raportoinnista sekä avustaa budjetoinnissa. Asiakkaitamme ovat keskustoimiston yksiköiden lisäksi Nuorten turvatalot, useat Punaisen Ristin piirit sekä Punaisen Ristin osastot. Talousyksikössä työskentelee tällä hetkellä noin 20 taloushallinnon ammattilaista.

Työtehtävät

Osastokirjanpidon tiimissä työskentelee kolme kirjanpitäjää. Kirjanpitäjän päätehtävänä on vastata nimettyjen Punaisen Ristin osastojen kirjanpidosta sisältäen juoksevan kirjanpidon ja tilinpäätökset. Lisäksi kirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat viranomaisraportointi, muu raportointi ja seuranta, asiakkaiden koulutus, neuvonta ja konsultointi sekä osallistuminen vastuualueen taloustoimintojen kehittämiseen. Käytössämme on Microsoft Dynamics NAV ja Procountor – kirjanpito-ohjelmistot sekä Nomentia-maksuliikenneohjelmisto.

Työ alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta kirjanpidosta, tarkkaa ja systemaattista työskentelytapaa, vahvaa MS Office -työkalujen (erityisesti Excel) osaamista sekä kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen. Kokemus tilinpäätösten tekemisestä katsotaan eduksi. Edellytämme suomen lisäksi sujuvaa ruotsin kielen taitoa, sillä asiakkainamme on sekä suomen- että ruotsinkielisiä osastoja. Positiivinen ote elämään ja iloisuus ovat vahvuuksia meillä.  

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen Punaisen Ristin monimuotoiseen toimintaan, mukavat tiimikaverit ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä.

Toimipiste sijaitsee Helsingin Pihlajistossa. Teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osastokirjanpidon tiiminvetäjä Liisa Karhu maanantaina 21.11. klo 15–16 ja tiistaina 29.11. klo 9–10,  p. 040 642 1925.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa