Työpaikat

Kirjanpitäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti hakee keskustoimiston tukipalveluihin kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskustoimiston talousyksikkö vastaa kokonaisvaltaisesti taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, reskontrista, maksuliikenteestä ja raportoinnista sekä avustaa yksiköitä ja piirejä budjetoinnissa. Asiakkaitamme ovat keskustoimiston yksiköiden lisäksi Nuorten turvatalot ja useat Punaisen Ristin piireistä.

Kirjanpitäjän päätehtävänä on vastata Punaisen Ristin piirien kirjanpidosta sisältäen juoksevan kirjanpidon ja tilinpäätökset. Lisäksi kirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat veroasiat, viranomaisraportointi, muu raportointi ja seuranta, neuvonta ja konsultointi sekä osallistuminen vastuualueen taloustoimintojen kehittämiseen. Käytössä on Microsoft Dynamics Nav -kirjanpitojärjestelmä ja OpusCapita -maksuliikennejärjestelmä.

Työtehtävässä edellytetään kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkaa ja systemaattista työskentelytapaa, vahvaa MS Office -työkalujen (erityisesti Excel) osaamista sekä kiinnostusta kehittää talousprosesseja. Positiivinen ote elämään ja iloisuus ovat vahvuuksia meillä. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen Punaisen Ristin monimuotoiseen toimintaan, mukavat tiimikaverit ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä.

Toimipiste sijaitsee Pihlajistossa Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 4. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousyksikön päällikkö Mirja Lammi torstaina 29.10. ja maanantaina 2.11. klo 15–16 puhelimitse numerossa 040 481 4510.

Täytä hakemuslomake 4.11.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.