Työpaikat

Key Account Manager

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset hakee keskustoimistolleen Helsinkiin Key Account Manageria

Key Account Managerina hoidat Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyötä keskeisimmässä yritysvarainhankinnan roolissamme. Olet osana kehittämässä yritysvarainhankinnan strategiaa ja toteuttamassa niin yrityksille suunnattua markkinointia, sopimusneuvotteluja kuin sopimusvelvoitteiden toteutusta. Keskityt erityisesti suurimpien yrityskumppanuuksien hoitoon. Kotimaassa toimivien yritysyhteistöiden lisäksi toimit myös osana pohjoismaista Save the Children yritysvarainhankkijoiden verkostoa ja vastaat Suomen osalta yhteistyöstä pohjoismaissa toimivien yritysten kanssa.

Vastaat Pelastakaa Lasten merkittävimmästä ja näkyvimmästä keräyskampanjasta, Joulukeräyksestä, yhteistyössä yksityisvarainhankinnan kampanjavastaavan kanssa. Menestystään ja mainettaan vuosi vuodelta kasvattanut Joulukeräyksemme antaa sinulle mahdollisuuden ideoida ja toteuttaa uutta ja isoa. Neuvottelet Joulukampanjan kumppanuuksista muun muassa mediatalojen ja julkisuuden henkilöiden kanssa, ja innostat tuhannet yritykset mukaan auttamaan paremman huomisen luomisessa lukemattomille lapsille. Tukenasi toteutuksessa on raudankovien ja suurella sydämellä varustettujen ammattilaisten monialainen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva (mieluiten) ylempi korkeakoulututkinto. Takanasi on jo useampi vuosi työtä yritysvarainhankinnan parissa tai olet muutoin raudankova B2B sektorin myynnin-, markkinoinnin ja suhdetoiminnan ammattilainen. Kampanjoiden ja markkinoinnin suunnittelu (erityisesti B2B), budjettien hallinta ja tulostavoitteellisuus ovat sinulle tuttua ja mielekästä työsarkaa.

Olet taitava viestijä (suomi, englanti, ruotsi mukava lisä) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja suunnitella työnjakoa muille vastaamissasi kampanjoissa, siedät painetta, nautit eteenpäin vievästä kehittämisestä ja innovoinnista. Haluat tehdä työtä lasten hyväksi juuri meidän järjestössämme ja erityisesti yritysvarainhankinnan sektori on osa sinun tulevaisuuttasi.

Tarjoamme sinulle yritysvarainhankinnan paraatipaikan arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Saat kollegoiksesi upeita varainhankkijoita, jotka tekevät työtä suurella ammattitaidolla ja halulla auttaa hädänalaisia lapsia. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pystyt itse vahvasti vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Työsi tulokset konkretisoituvat järjestömme kautta autettavien lasten ja lapsiperheiden elämässä. Sinulla on tukena samassa yksikössä istuva erittäin kokenut viestintätiimi, järjestön muut sidosryhmät ja takanasi johdon tuki, joka ymmärtää ja pitää arvossa varainhankinnan merkitystä järjestön strategian toteutumiselle. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Haluamme meille kollegan, joka sopii meille ja me hänelle.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan, täytämme paikan heti kuin mahdollista. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta 11.9.2019 mennessä

Aloitamme haastattelut sitä mukaa kun vastaanotamme soveltuvia hakemuksia.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto puh. 045 104 6633. Tavoitat hänet parhaiten pe 30.8 klo 14–16, ma 2.9 klo 9–11 ja pe 6.9 klo 11–13.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.