Työpaikat

Kesätyöntekijöitä

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Organisaation esittely

Ulkoministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kuvaus

Kesätyöntekijät sijoittuvat ministeriön eri osastoille pääsääntöisesti johdon tai yksikön assistentin tehtäviin, joihin kuuluvat mm. kokous- ja matkajärjestelyt, kalenterin ylläpito, yksikön asiakirjaliikenne sekä tiedonhaut.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotetaan toimistotehtävien tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa ja Suomen kansalaisuutta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta odotetaan käynnissä olevia, vähintään toisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen
Työaika:   Virastotyöaika
Tehtävä alkaa:   13.5.2019
Määräaikainen, päättyy:   31.8.2019 Kesätyöjakso on kaksi kuukautta ja sijoittuu ajalle 13.5.–31.8.2019.

Hakemuksessa pyydetään esittämään ajanjakso, jolloin hakija on valmis työskentelemään.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   21.1.2019 23:59
ID:   24-574-2018

Sähköiset hakemukset: Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Ulkoministeriö / Henkilöstösuunnitteluyksikkö
PL 455
00023 Valtioneuvosto

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Palvelussuhteen ehdot ovat valtion yleisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Palkka on 1512 euroa/kk.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   35

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Susanna Kytösaho
Henkilöstösuunnittelija
0295351418

Tiina Sorsimo
Henkilöstösuunnittelija
0295351864

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Suuren hakijamäärän vuoksi otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun valittuihin henkilöihin.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.