Työpaikat

Kesätyöntekijä taloustiimiin

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä? UNICEF on YK:n lastenjärjestö. Teemme pitkäjänteistä työtä kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.

Haemme kesätyöntekijää talousassistentiksi kolmen hengen taloustiimimme vahvistukseksi. Tehtäviisi kuuluvat kattavasti yhdistyksen taloushallinnon päivittäiset rutiinit:

  • Ostolaskujen kierrätys ja ostoreskontra
  • Matka- ja kululaskut
  • Tiliotteiden käsittely ja maksuliikenne
  • Avustavat kirjanpitotehtävät

Järjestelmistä käytössämme ovat mm. Basware InvoiceReady, Nomentia Banking ja Wintime.

Tehtävässä menestymisessä auttaa positiivinen asenne, tarkkuus, vastuunkanto omatoimisella otteella sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot.

Koulutukseltasi olet esim. laskentatoimen opiskelija tai vastavalmistunut tradenomi. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Tehtävä on määräaikainen jaksolle 1.6.2021–31.8.2021.

Tarjoamme innostavan työn, jossa pääset vaikuttamaan merkityksellisten toimenpiteiden toteutumiseen maailman lasten puolesta. Saat erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Meillä on rento meininki ja inhimillinen ja tavoitteellinen ote työntekoon. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa mahtavien lounaspaikkojen ja palvelujen läheisyydessä. Teemme työtä etänä tai tilanteen mahdollistaessa toimistolla.

Lähetä meille CV:si ja tiivis hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään sunnuntaina 9.5.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan hakijan tullessa.

Lisätietoja saat talouspäällikkö Jussi Kumpulaiselta ti 27.4. klo 10–11 ja to 29.4. klo 10–11 numerosta 050 5296465.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Yhteyshenkilöt

Jussi Kumpulainen

Talouspäällikkö

jussi.kumpulainen@unicef.fi

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.