Työpaikat

Kesätyöntekijä markkinatutkijaksi

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kiinnostavatko sosiaalialan palvelutoiminta ja muuttuvat markkinat?

Pelastakaa Lapset tuottaa lastensuojelun sijaishuollon perhe- ja laitoshoidon, tukiperhetyön ja adoption palveluja kunnille valtakunnallisesti aluetoimistoista ja yksiköistä käsin. Sosiaalialan palvelujen kenttä on muuttumassa hyvin nopeasti ja olemme järjestötoimijana osana muuttuvia markkinoita. Haluamme valmistautua muutokseen ja olla muutoksen kärjessä.

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiinkesätyöntekijää markkinatutkijaksi

Tehtävänäsi on laatia markkina-analyysi toimintakentästämme. Tehtävä pitää sisällään toimintaan perehtymistä, havaintojen tekemistä ja markkinaympäristön analysointia sekä raportin laatimisen.

Toivomme sinulta:

  • olet teemasta innostunut loppuvaiheen kaupallisen alan korkeakouluopiskelija ja pääaineesi on esimerkiksi markkinointi tai vastaava
  • olet kiinnostunut markkina-analyysistä ja markkinoiden tulevan kehityksen arvioinnista
  • itsenäistä työotetta, analyyttisyyttä, kokonaisuuksien hallintaa ja selkeää kirjallista ilmaisua.

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja haastavan kesätyön kehittyvässä lastensuojeluorganisaatiossa
  • mahdollisuuden tutustua muutoksen alla olevaan sekä yhteiskunnallisesti merkittävään ja kiinnostavaan toimintakenttään

Tehtävä on määräaikainen ja kestää kaksi kuukautta. Työ alkaa 3.6. tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 19.5.19 mennessä. Haastattelut järjestetään 23.5.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelutoiminnan kehittämispäällikkö Tove Lönnqvist (p. 050 502 0329) perjantaina 10.5 klo 8.00-12.00 ja perjantaina 17.5 klo 8.00-12.00.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.