Työpaikat

Kehitysyhteistyön koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Työsuhdemuoto: määräaikainen

Työ alkaa: 1.7.2021

Työ päättyy: 30.4.2022

Viikkotyöaika: 36,25

Työpaikan kuvaus

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon kansainvälisten ohjelmien yksikköön kehitysyhteistyön koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2021 alkaen.

Kehitysyhteistyön koordinaattori koordinoi SPR:n kehitysyhteistyöhön liittyviä rahoitusprosesseja, kehittää aktiivisesti työn laatua ja vastaa SPR:n kumppanuusyhteistyön koordinoinnista. SPR:n ohjelmatyön keskeisiä teemoja tulevina vuosina ovat ilmastoviisas riskien vähentäminen ja valmiustyö, tyttöjen ja naisten terveyden edistäminen, kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun yhteen sovittaminen (neksus) ja vahvemman ja inklusiivisemman Punaisen Ristin paikallisverkostojen luominen. Kehitysyhteistyön laadun kehittämisessä ja kehitysyhteistyön koordinaattorin työssä painottuvat ohjelmien tulosperustaisen seurannan ja seurantatyökalujen sekä tietoperustaisen raportoinnin kehittäminen.

Oheisen toimen lisäksi koordinaattori seuraa omalla maantieteellisellä vastuualueellaan Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen toimintaa ja tarpeita, yleistä humanitaarista tilannetta ja kehitystarpeita. Koordinaattori vastaa ohjelmasuunnittelijoiden tavoin vastuualueellaan hankkeiden ja operaatioiden suunnittelusta, rahoitushakemuksista, seurannasta ja raportoinnista.

Koordinaattoriltamme edellytämme toimeen soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai muuta pätevyyttä, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää kehitysyhteistyön projektisyklin eri osa-alueiden sekä projektihallinnon tuntemusta sekä temaattista erikoistumista johonkin olennaisista tukiteemoista (esim. kehitysyhteistyön laatu- ja seurantajärjestelmien kehittäminen, tietoperustainen raportointi). Työ edellyttää kokemusta kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnosta Suomessa ja/tai kehittyvissä maissa sekä läpileikkaavien teemojen huomioimisesta kehitysyhteistyössä ja/tai katastrofivalmiudessa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Odotamme koordinaattoriltamme hyviä yhteistyötaitoja, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä osallistavaa työotetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.4.2022 asti. Toimipiste Punaisen Ristin keskustoimistolla Helsingissä sijaitsee Kaivopuiston vieressä, osoitteessa Tehtaankatu 1a. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 6.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monimuotoisessa toimintaympäristössä, mukavat kollegat sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää vastuualueeseesi kuuluvia tehtäviä. Järjestön henkilöstötutkimuksen mukaan meillä arvostetaan erityisesti merkityksellistä työtä ja kokemusta keskinäisestä työyhteisön tuesta ja arvostuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 1.6. klo 10–11 ja to 3.6. klo 12–13 kansainvälisen avun ohjelmien päällikkö Krista Brandt puhelimitse 040 715 3838.

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 11.6.2021 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.