Työpaikat

Kehitysyhteistyökoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme Helsingin toimistolle kehitysyhteistyökoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen vastuualueinaan kehitysyhteistyö läntisessä ja eteläisessä Afrikassa.

Suomen Lähetysseuran kehitysyhteistyö elää ajassa ja paikassa: rakennamme uusia innovaatioita ja yhteistyömuotoja unohtamatta kontekstia ja paikallista omistajuutta. Etsimme vireään kehitysyhteistyöyksikköömme kehitysyhteistyökoordinaattoria, jonka maantieteellisinä vastuualueina ovat läntinen Afrikka (Senegal ja Mauritania) sekä eteläinen Afrikka (Botswana, Etelä-Afrikka ja Zimbabwe).

Kehitysyhteistyökoordinaattori vastaa maantieteellisten vastuualueidensa kehitysyhteistyötoiminnan toteutumisesta osana kehitysyhteistyöyksikköä. Tehtäviin kuuluu valtiorahoitteisten kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnointi läheisessä yhteistyössä alueilla olevien työparien sekä paikallisten kumppaneiden kanssa. Kehitysyhteistyökoordinaattori toimii organisaatiossa sekä ulkopuolisissa verkostoissa oman vastuualueensa asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja muissa tehtävissä. Myös erilaiset kehittämistehtävät kuuluvat osaksi työnkuvaa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa englannin ja ranskan kielen hallintaa. Tehtävässä vaaditaan myös kehitysyhteistyön hankehallinnon (ml. taloushallinnon) osaamista.

Eduksi katsomme järjestökentän ja ulkoministeriön ohjelmatukijärjestelmän tuntemisen sekä kokemuksen tulosperustaisesta toiminnasta (results-based management). Kokemus yhteistyöstä eri rahoittajien kanssa (esim. EU ja yksityinen sektori) ja näiden hankkeiden toimeenpanosta on hyödyksi tehtävässä. Arvostamme lisäksi kenttäkokemusta kehitysyhteistyöstä.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin, mukavan työyhteisön sekä modernin ja viihtyisän työympäristön uudessa toimistossamme Länsi-Pasilassa.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG. Hakuaika päättyy 1.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Katri Leino-Nzau 26.4.2019 klo 10–11 ja 29.4.2019 klo 10.00–11.00 puh. 040-835 4744 tai sähköpostitse katri.leino-nzau@felm.org.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.