Katutaide-esiintyjiä Maailma kylässä -festareille | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Katutaide-esiintyjiä Maailma kylässä -festareille

Ilmoittaja

Maailma kylässä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Palatko halusta esiintyä? Onko ryhmälläsi valmis ohjelmanumero tai odottaako yhtyeesi uusi biisi ensiesitystään? Haemme katutaiteilijoita ja harrasteryhmiä esiintymään Maailma kylässä -festivaalin katutaidealueelle. Haku on avoinna 15.2.–14.4.2024.

Maailma kylässä -festivaalin Katutaidealueella luovuus saa kukoistaa. Lava on avoin kaikille, taidesuuntaukseen katsomatta. Mukaan mahtuu musiikkia, tanssia, sirkusta, näytelmiä, runonlausuntaa, improa, taiji-näytöksiä ja performansseja. Yksittäisen esityksen kesto on 25 minuuttia. Kaikenlaiset hyvän maun mukaiset ja turvalliset esitykset ovat tervetulleita, kunhan ne mahtuvat lavalle!

Katutaidealue sijaitsee keskellä vilkasta festivaalialuetta. Hieman maasta korotettu esiintymislava on kooltaan 4 x 6 metriä. Lavalla on perussähkö, mutta muuta tekniikkaa, teknikkoa tai backlinea festivaali ei pysty tarjoamaan. Tarkemmat tekniset speksit lähetämme huhtikuussa mukaan valituille. Katutaidealueella ei ole säilytystiloja esiintyjien tavaroille tai soittimille.

Festivaali ei maksa Katutaidealueen esiintyjille rahallista korvausta, vaan osallistuminen on vapaaehtoista. Esiintyjät vastaavat itse omasta vakuutusturvastaan tapaturmien varalta.

Hae esiintyjäksi Katutaidealueelle lomakkeella viimeistään 14.4.2024 (lomake avautuu 15.2.). Toimithan nopeasti, sillä esityksiä mahtuu mukaan rajallinen määrä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Koska Maailma kylässä -festivaali on perhetapahtuma, otathan ohjelmanumerossasi kaikenikäisten katsojien läsnäolon huomioon. Alaikäiset esiintyjät tarvitsevat mukaansa huoltajan.

Maailma kylässä -festivaali on syrjinnästä vapaa alue ja sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Edellytämme, että myös esiintyjät sitoutuvat näihin arvoihin.

Katutaidealueen ohjelmanumerot valitaan 26.4. mennessä ja ohjelma julkaistaan festivaalin verkkosivuilla toukokuun alkupuolella. Katutaidealue on avoinna lauantaina 25.5. klo 11–21 ja sunnuntaina 26.5. klo 11–19.

Hae katutaide-esiintyjäksi