Kansainvälisen viestinnän tuottaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kansainvälisen viestinnän tuottaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avun tuki- ja koordinaatioyksikköön kansainvälisen viestinnän tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Viestintämme kasvattaa suomalaisen yleisön tietoisuutta ja ymmärrystä globaaliin kehitykseen liittyvistä teemoista ja kannustaa toimimaan. Viestintä on myös keskeinen osa rahoittajien, yrityskumppaneiden ja katastrofirahaston lahjoittajien tukemaa Suomen Punaisen Ristin kansainvälistä avustustoimintaa sekä Suomen Punaisen Ristin vaikuttamistyötä.

Työtehtävät

Kansainvälisen viestinnän tuottajana olet mukana Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan ja vaikuttamistyön viestintäsisältöjen suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä vaikuttamisviestinnän kehittämisessä. Työn pääpaino on Suomen Punaisen Ristin kehitysyhteistyöohjelman viestintäsisällön sekä vaikuttamisviestinnän suunnittelussa ja tuottamisessa yhdessä sisältöasiantuntijoiden kanssa.  

Osallistut myös muiden hankkeiden viestinnän toteuttamiseen, katastrofiavusta ja humanitaarisesta avustustoiminnasta viestimiseen sekä muihin Suomen Punaisen Ristin viestintäprojekteihin. Työskentelet osana kansainvälisen Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikettä ja tuet esimerkiksi kriisiviestinnän ja konfliktialueilla tapahtuvan viestinnän kehittämiseen tähtäävää hanketta. Tuottajana toimit tiiviissä yhteistyössä audiovisuaalisen suunnittelijan sekä Suomen Punaisen Ristin muiden yksiköiden, erityisesti kansainvälisen avun osaamisen kehittämisen ja vaikuttamisen yksikön sekä viestintä- ja varainhankintayksiköiden kanssa.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan lokakuun 2022 alussa ja päättyy 30.6.2024.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta järjestöviestinnästä tai kehitysyhteistyöstä sekä humanitaarisesta työstä viestimisestä. Lisäksi odotamme kokemukseen perustuvaa näyttöä vaikuttamisviestinnästä. Punaisen Ristin liikkeen tuntemus katsotaan eduksesi.

Kyky analysoida kansalaiskeskustelua, mediakenttää ja poliittisia voima-asetelmia ovat avaintekijöitä työssä onnistumiselle. Vahvat verkostot sidosryhmiin ja suomalaismediaan ovat myös eduksi, samoin kuin kokemus kriisiviestinnästä, sosiaalisen median hallinnasta, sisällöntuotannosta ja toimituksellisesta työstä.

Työssäsi tarvitset joustavuutta ja kykyä toimia kiireen ja paineen alla. Työ on sekä nopeatempoista reagointia että suunnitelmallisempaa projektityötä. Kyky opastaa ja kouluttaa muita on tarpeen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa kansainvälisen avun kohdemaihin sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin ja ranskan kielten taidot ovat hyödyksi.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Tehtaankadulla, ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avun tuki- ja koordinaatioyksikön päällikkö Toni Jokinen perjantaina 16.9. klo 14–15 ja maanantaina 19.9. klo 10–11, p. 040 652 9807.

Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen viimeistään 25.9.2022. Liitä mukaan CV.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa