Työpaikat

Kansainvälisen työn ohjelmapäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme SOS-lapsikyläsäätiöön Helsinkiin kansainvälisen työn ohjelmapäällikköä.

Ohjelmapäällikkö vastaa SOS-lapsikyläsäätiön kansainvälisestä ohjelmatyöstä ja kehitysyhteistyöstä. Olet vastuussa ulkoministeriön tai muiden kansainvälisten rahoittajien tukemien hankkeiden suunnittelusta, koordinoinnista, seurannasta ja vaikuttavuuden arvioinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista. Vastaat SOS-lapsikyläsäätiön kehitysyhteistyön strategisesta kasvusta. Olet säätiön yleishyödyllisen toiminnan johtotiimin jäsen ja raportoit kehitysjohtajalleTyöskentelet osana laajaa kansainvälistä SOS-lapsikyläjärjestöjen yhteistyöverkostoa, teet aktiivisesti sidosryhmätyötä niin Suomessa kuin kohdemaissakin. Työ sisältää säännöllistä matkustamista sekä kansainvälisiin kokouksiin että kohdemaihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, organisointi- ja toimeenpanokykyä sekä hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta hankehallinnon, kehityspolitiikan sekä erilaisten kehitysyhteistyörahoituksen instrumenttien tuntemusta. Myös asiantuntemus lapsen oikeuksista ja ihmisoikeusperustaisesta lähestymistavasta ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Lisäksi monipuolisen tehtävän hoitaminen edellyttää ymmärrystä varainhankinnasta ja taloushallinnosta sekä vahvaa osaamista viestinnästä ja projektinhallinnasta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ulkoministeriön rahoittamien hankkeiden parissa työskentelystä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muut kielet ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehitysyhteistyön parissa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä SOS-Lapsikylän laajan kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijajoukon kanssa. Ota haaste vastaan ja tule kanssamme rakentamaan lapsille ja nuorille parempaa tulevaisuutta!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa. Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä täällä

Lisätietoja antavat:

  • Kati Palsanen, kehitysjohtaja, SOS-lapsikyläsäätiö, p. 040 825 1620 ma 11.10. klo 13-15 ja pe 15.10. klo 13-16.
  • Heidi Tuomikorpi, konsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. SOS-lapsikylätoimintaa on 136 maassa ympäri maailman. Suomen SOS-Lapsikylä toteuttaa ulkoministeriön tuella kehitysyhteistyöhankkeita Etiopiassa, Gambiassa ja Tansaniassa yhdessä paikallisten SOS-lapsikyläjärjestöjen kanssa. Hankkeissa keskitymme köyhyyden vähentämiseen, koulutukseen ja toimeentuloon, tasa-arvon lisäämiseen ja eriarvoisuuden vähentämiseen, ihmisoikeuksien toteutumiseen sekä erityisesti lasten, nuorten ja naisten voimaannuttamiseen. Suomen toimintaan voit tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.