Työpaikat

Kansainvälisen rahoituksen päällikkö, sijaisuus

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme kansainvälisen rahoituksen päällikköä Suomen Lähetysseuran ulkomaanosastolle määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 saakka ylläpitämään ja monipuolistamaan Lähetysseuran kansainvälistä rahoitusta sisältäen mm. EU-rahoitushaut, eri koalitiot sekä muut kansainvälisen rahoituksen mahdollisuudet. Lisäksi vastaat uusien rahoituskumppanuuksien ja -verkostojen rakentamisesta Suomessa ja kansainvälisesti. Tehtävä on kokoaikainen, ja alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kansainvälisen rahoituksen päällikkönä vastaat:

  • rahoituksen kehittämisestä strategian mukaisesti
  • pitkän tähtäimen suunnitelmasta uusien rahoitustahojen ja yhteistyökumppaneiden vakiinnuttamiseksi osaksi Lähetysseuran rahoitusta ja yhteistyötä
  • strategisesti tärkeiden kansainvälisten ja kotimaisten rahoitustahojen tunnistamisesta ja suhdetoiminnan rakentamisesta pitkälle aikavälille
  • eri osastojen välisten prosessien kehittämisestä ja sisäisestä kouluttamisesta liittyen uusiin kumppanuuksiin ja toimintatapoihin
  • EU-rahoituksen hankehallinnosta yhdessä ulkomaanosaston asiantuntijoiden kanssa
  • lisäksi toimit esimiehenä kansainvälisen rahoituksen koordinaattorille

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvaa näyttöä tuloksellisista EU-rahoitushauista ja/tai muista kansainvälisistä rahoituslähteistä. Lisäksi sinulla on taito rakentaa ja ylläpitää verkostoja, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi. Pidät langat käsissäsi ja vastaat siitä, että projektit etenevät aikataulussa. Hoidat tehtäväsi tarkalla otteella ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Aiempi esimieskokemus on etu tehtävässä menestymiseen.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Olemme tunnettu ja luotettu kumppani järjestökentällä. Tarjoamme innoittavan ja yhteisöllisen työn tekemisen ympäristön uudessa, modernissa ja viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 3.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx

Lisätietoja tehtävästä antaa ulkomaanosaston johtaja Tero Norjanen 22.10. klo 13–14 ja 23.10. klo 16.15–18, puh. 0207127425.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.