Työpaikat

Kansainvälisen ohjelmatyön suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Haemme yritysyhteistyön tiimiimme kansainvälisen ohjelmatyön suunnittelijaa.

Määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun lopusta kesäkuun loppuun. Työaika on 80 % (30h/vko)

Ohjelmatyön suunnittelijan tehtäviin kuuluu erityisesti suomalaisten yritysten, säätiöiden ja yksityishenkilöiden tukemien kehitysyhteistyöohjelmien raportointia ja siihen liittyvää yhteistyötä UNICEFin maatoimistojen kanssa.Osa työtehtävästä on sijaistaa kansainvälisen ohjelmatyön asiantuntijaa myös muissa kehitysyhteistyöohjelmiin liittyvissä tehtävissä, kuten uusien ohjelmien valmistelussa ja esittelyssä potentiaalisille lahjoittajille. Työ pitää sisällään myös viestintä- ja varainhankintamateriaalien tekoa muiden asiantuntijoiden kanssa.

 Sinulla on:

  • Erinomaiset analyysi- ja raportointitaidot
  • Osoitettu kyky viestiä selkeästi ja vakuuttavasti erilaisille sidosryhmille
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Soveltuva maisterin tutkinto
  • Useamman vuoden verran työkokemusta kehittyviin maihin liittyvästä ohjelmatyöstä ja kehitysyhteistyöohjelmien hallinnosta. Osa tästä kokemuksesta on kehittyvissä maissa hankittua.

Työskentelet mielelläsi niin tiimissä kuin yksinkin. Työssä onnistumista tukee aiempi osaaminen ja kokemus YK-järjestöistä, lapsenoikeuksista, kehitysyhteistyöteemoista kuten koulutus ja lasten suojelu, ja yritysmaailmasta.  Toivomme sinulta lisäksi ennakkoluulottomuutta, positiivista, ratkaisukeskeistä ja luovaa asennetta.

Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen sekä haastavan työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa asiantuntijayksikössä. Lisäksi saat näköalapaikan kansainvälisen UNICEFin maailmaan. Käytössämme on mm. joustavat työajat. Työskentelemme lähinnä etänä korona-aikana. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. 

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 7.3.2021. Etenemme rekrytoinnissa jo hakuajalla.

Voit kysyä lisää työstä ohjelmatyön asiantuntija Anna Pörstiltä sähköpostilla (anna.porsti@unicef.fi) tai puhelimitse (0445727970) ke 3.3. klo 9-10.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Yhteyshenkilöt

Anna Pörsti

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.