Työpaikat

Kaksi projektityöntekijää

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Lähellä – sukupolvet toistensa tukena -hanke on Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskuksen (STEA) rahoittama 3,5-vuotinen hanke (2018–2021), jonka tavoitteena on vaikuttaa positiivisen mielenterveyden edistämiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn ikääntyneiden ja lapsiperheiden parissa. Lisäksi tavoitteena on alueiden eriarvoisuuden vähentäminen. Toiminnan painopistealueet ovat Vantaa ja Espoo.

Kaksi projektityöntekijää Lähellä-hankkeeseen

Haemme nyt kahta määräaikaista projektityöntekijää sukupolvien välistä kanssakäymistä kehittävään Lähellä-hankkeeseen. Mummun ja Vaarin tupa -toiminta tuo yhteen ikääntyneet vapaaehtoiset ja lapsiperheet molempien kohderyhmien hyödyksi. Tuvan toiminta on ammatillisesti tuettua vapaaehtoistoimintaa.

Projektityöntekijät koordinoivat ja ohjaavat vapaaehtoistoimijoita, osallistuvat tupatoimintaan Espoossa ja Vantaalla sekä viestivät toiminnasta yhdessä projektikoordinaattorin kanssa. Projektityöntekijän työnkuva on muotoutunut hankkeen alkuvaiheessa, mutta sitä on mahdollista kehittää työntekijöiden osaamisen mukaan.

Haemme tehtävään ennakkoluulottomia, luovia ja itseohjautuvia henkilöitä, jotka osaavat toimia monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Projektityöntekijällä pysyy kädessä kalenterin, puhelimen ja tietokoneen lisäksi tarvittaessa myös pastakauha, väriliidut ja erotuomarin pilli.

Edellytämme projektityöntekijöiltä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista. Arvostamme lisäksi lapsiperheiden tukipalvelurakenteen tuntemusta toiminta-alueilla, ymmärrystä lastensuojelun avohuollon tukitoiminnoista, sekä työstä ikääntyneiden ihmisten parissa. Edellytämme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevaa alan koulutusta. Katsomme eduksi kokemuksen toiminnallisista sekä yhteiskehittämisen menetelmistä.

Projektin toiminnat sijoittuvat Espoon ja Vantaan lähiöihin ja hallinnollinen työ SOS-Lapsikylän toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla. Mummun ja Vaarin tupatoiminta tapahtuu arkisin klo 15-19 välisenä aikana.Tehtävä on puolipäiväinen (50 % työajasta) ja määräaikainen hankerahoituksen loppuun (hankeaika 2018–2021).

Lisätietoja tehtävästä antaa sidosryhmäjohtaja Tuomo Valve, p. 040 069 8039 (11.4. klo 09–11 ja 14–15 sekä 15.4. klo 13–15), tai sähköpostitse tuomo.valve@sos-lapsikyla.fi.

Tartu tilaisuuteen ja toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien kandidaattien löytyessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.