Työpaikat

Kaksi poliittista asiantuntijaa

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Poliittisen asiantuntijan työtehtäviin kuuluu vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansanedustajien eduskuntatyötä tukeva poliittinen valmistelutyö, kansanedustajien avustaminen valiokuntatyössä ja muu avustaminen eri toimenkuvilla. Kulloinenkin toimenkuva määritellään erillisellä päätöksellä.

Ensimmäiseltä poliittiselta asiantuntijalta edellytämme talouspolitiikan tuntemusta ja talouspoliittista osaamista. Toiselta poliittiselta asiantuntijalta edellytämme ympäristöpoliittista osaamista ilmasto-, energia-, liikenne-, maatalous- ja metsäkysymyksissä.

Poliittisen asiantuntijan tehtävässä eduksi katsotaan korkeakoulututkinto, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu, monipuolinen poliittinen osaaminen, kokemus lainsäädäntötyöstä, ruotsin kielen ja muu kielitaito, palvelualttius ja joustavuus sekä vasemmistolaisen politiikan tuntemus.

Määräaikainen työsuhde alkaa 5.8. tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Poliittisen asiantuntijan peruspalkka on 3627 e/kk. Työntekopaikka on Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 19.6. osoitteeseen: laura.koskinen@eduskunta.fi

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Laura Koskinen
Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
050 462 6604

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.