Kaksi asiantuntijaa Paluu-hankkeeseen | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kaksi asiantuntijaa Paluu-hankkeeseen

Ilmoittaja

Suomen Pakolaisapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko edistää ihmisoikeuksien toteutumista omalla ammattitaidollasi? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu hakee asiantuntevaan joukkoonsa kahta osaavaa ja kehittämisorientoitunutta asiantuntijaa Paluu-hankkeeseen.

AMIF-rahoitteisen Paluu-hankkeen asiantuntijana pääset suunnittelemaan esihenkilön tuella kokonaan uutta hanketta yhdessä toisen hankkeen asiantuntijan kanssa. Vapaaehtoisen paluun järjestelmän kautta kansainvälistä suojelua hakenut voi palata tuetusti takaisin kotimaahansa niin halutessaan. Hankkeessa jaetaan vapaaehtoista paluuta koskevaa luotettavaa tietoa ja annetaan tukea niille, joita paluu voisi koskettaa. Lisäksi hankkeessa koulutetaan ja tuetaan kolmansien maiden kansalaisten parissa toimivia viranomaisia, järjestötoimijoita sekä muita ammattilaisia, jotta heillä olisi riittävä asiaosaaminen paluukysymyksiin liittyen.

Asiantuntijana vastaat hankkeen asiakastyöstä, koulutuksista, monitoroinnista ja raportoinnista yhdessä toisen asiantuntijan kanssa. Työhön kuuluu hankkeen viestintä- ja vaikuttamistyö yhteistyössä organisaation viestintäosaston kanssa sekä ajankohtaisen aiheeseen liittyvän tutkimustiedon ja eri maiden käytäntöjen seuraaminen. Lisäksi vastaat sidosryhmätyöstä toisen asiantuntijan ja Pakolaisavun muiden tiimien sidosryhmävastaavien kanssa.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä koulutus- ja ohjauskokemusta
  • aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työotetta
  • empaattisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta maahanmuuttaneiden kanssa työskentelystä
  • turvapaikkaprosessien sekä pakolaisuuteen liittyvien kysymysten tuntemusta
  • selkeäkielisen viestinnän osaamista ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Arvostamme hakijassa:

  • kulttuurien ja erilaisten toimintaympäristöjen ymmärrystä
  • kehittämisorientaatiota.

Tulet työskentelemään toimistollamme Helsingin Vallilassa sekä osin etänä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Lähtöpalkka tehtävässä on 3 321,94 euroa. Työsuhde on määräaikainen hankerahoituksesta johtuen ja se alkaa 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.7.2025.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.3.2023 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Asiantuntija, Paluu-hanke”. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ben Malinen (puh. 044-761 3721) ke 15.3. klo 12–13 ja ma 20.3. klo 12–13. Haastattelut järjestetään 31.3.2023 toimistollamme Vallilassa.

Suomen Pakolaisapu ry on Suomen suurin pakkomuuttoon liittyviin kysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita Lähes 60 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Linkki ilmoitukseen