Työpaikat

JPO-tehtävä, WMO

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Ulkoministeriö rahoittaa vuosittain suomalaisia YK:n apulaisasiantuntijatehtäviin (Junior Professional Officer) YK:n ja sen alaisten järjestöjen, kansainvälisten rahoituslaitosten sekä eräiden tutkimusjärjestöjen tai Kansainvälisen rikostuomioistuimen palvelukseen. JPO-ohjelman toimikausi on lähtökohtaisesti kaksi vuotta, mutta kolmivuotista kautta pidetään kokemuksen monipuolisuuden ja rekrytoitumisen näkökulmasta suotavana. Kolmas vuosi edellyttää siirtymistä toiseen asemapaikkaan.

Apulaisasiantuntijatehtäviin hakevilta edellytetään Suomen kansalaisuutta, ylempää korkeakoulututkintoa, suomen tai ruotsin kielen taitoa sekä erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toisen YK:n virallisen kielen (ranska, espanja, arabia, venäjä, kiina) tuntemus on etu. Hakijoilla tulee lisäksi olla vähintään 2 vuotta koulutustaan vastaavaa työkokemusta valmistumisen jälkeen. Tehtävien koulutuksellisesta luonteesta johtuen yläikäraja apulaisasiantuntijatehtäviin hakeutuville on 32 vuotta hakuajan umpeutuessa.

Junior Professional Officer (JPO) -tehtävä WMOlla (World Meteorological Organization) Genevessä

Hakuaika päättyy 26.2.2021
Tehtävänkuva (docx)
Englanninkieliset hakemukset liitteineen lähetetään otsikolla JPO 2021/nimesi Finland osoitteeseen WaterClimateCoalition@wmo.in

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.