Työpaikat

Johtava projektipäällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa.

Haemme palvelukseemme johtavaa projektipäällikköä (senior project manager)määräaikaiseen tehtävään perhevapaan sijaiseksi rauhantyön yksikköön Helsinkiin.

Suomen Lähetysseura on tehnyt vuodesta 2013 lähtien yhteistyötä libanonilaisen kumppanin kanssa rauhan ja sovinnon hankkeessa, joka tukee Syyrian rauhanprosessia ja sen eri osapuolia. Tehtävään valittava henkilö vastaa teknisestä ja hallinnollisesta tuesta kumppanille sekä kansainvälisen vaikuttamistyön ja vuoropuheluprosessien fasilitaation suunnittelusta, toimeenpanosta ja seurannasta sekä raportoinnista yhdessä kumppanin kanssa.

Sinulla on:

  • Lähi-idän poliittisen tilanteen sekä rauhantyön syvällistä tuntemusta
  • kokemusta ja näkemystä tuloksekkaasta kansainvälisestä vaikuttamisesta sekä hyvä käsitys yhteiskunnallisesta päätöksenteosta
  • vähintään 58 vuoden työkokemus, josta osa konfliktialueilla
  • vahvaa kokemusta hankehallinnosta sekä PME -osaamista
  • hyvät yhteiskunnalliset verkostot ja ihmissuhdetaidot
  • organisoitunut työote, jossa asiat pysyvät hallussa ja mieli hyvänä, vaikka palloja olisi ilmassa useita
  • sujuva kirjallinen viestintä ja vakuuttavat esiintymistaidot
  • soveltuva korkeakoulututkinto

Arvostamme lisäksi työkokemusta kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen rauhantyönkentän ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä.  Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monikulttuuriseen työympäristöön.

Tehtävä alkaa 1.12.2020 ja päättyy 30.6.2021.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 29.11. mennessä osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö, rauha ja sovinto, Kristiina Rintakoski, puh. 040 717 6151 ti 10.11. klo 16–17 ja to-pe 12.–13.11. klo 16–17. Sähköpostitiedustelut: kristiina.rintakoski@felm.org.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 49.

Hakuaika pidennetty 22.11. --> 29.11.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.