Johtaja, Tampereen ja Jyväskylän palvelut | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Johtaja, Tampereen ja Jyväskylän palvelut

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Jyväskylä Tampere

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haemme Tampereen ja Jyväskylän palveluille johtajaa.

Oletko innovatiivinen sote-alan ammattilainen, joka näkee haasteet mahdollisuuksina? Onko sinulle tyypillistä johtaa sekä tiedolla että tunteella? Onko sinulla jatkuvan parantamisen halu ja yrittämisen puutteesta sinua ei voi syyttää? Pystytkö joustavasti siirtymään tehtävästä toiseen, etkä pelkää astua mukavuusrajojesi yli? Saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Meillä on tarjolla tärkeän avainhenkilön tehtävä, jossa saat tuoda osaamisesi SOS-Lapsikylän käyttöön ja pääset osaksi innostunutta työyhteisöä. Tehtäväsi on toimia Tampere-Jyväskylän SOS-Lapsikylän johtajana ja olet organisaation palveluliiketoiminnan johtoryhmän jäsen. Ensisijainen työpisteesi voi sijaita joko Tampereella tai Jyväskylässä. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista toimipisteiden välillä ja jonkin verran muuta matkustamista. 

Liiketoiminnallinen ajattelu ei ole sinulle vierasta ja tykkäät verkostoitua. Luot kuvaa toimintaympäristöstä ja hyödynnät sitä johtaessasi lapsikylääsi kohti menestystä. Olet motivoiva ja tukeva esihenkilö, jolla on monipuolista johtamiskokemusta. Tehtävä edellyttää vähintään sosiaali- tai terveysalan alempaa korkeakoulututkintoa, arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän perehdytyksen 
  • Oman esihenkilön ja ammattitaitoisen kollegaverkoston tuen johtamistyöllesi
  • Säännöllistä täydennyskoulutusta, kehittämispäiviä sekä laajan verkkokoulutuspalvelun
  • SOS-Lapsikylän sähköisen oppimisympäristön Kyläkoulun oman kehittymisen tueksi 
  • Hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä lounassetelit
  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Vapaa-ajan vakuutuksen
  • Puhelinedun
  • Joustavan työajan 
  • Tarvittaessa työnohjausta

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluliiketoiminnan johtaja Kristina Nousiainen, p. 044 761 4100. Hae tehtävää 27.11.2022 mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=365. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Linkki ilmoitukseen