Työpaikat

Johdon assistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Mitä haemme?

Haemme SOS-Lapsikylän keskustoimistolle osa-aikaista johdon assistenttia n. 60%:n työajalla. Tehtävässäsi toimit toimitusjohtajamme tukena ja oikeana kätenä. Olet osaltasi varmistamassa arkemme sujumista ja tavoitteidemme toteutumista.

Assistentin työnkuvaan kuuluu mm. kokous- ja matkajärjestelyt, kokousasiakirjoista ja -tarjoilusta huolehtiminen, tapaamisten sopiminen (myös kansainväliset) sekä kalenterihallinta. Lisäksi hoidat mahdollisia muita hallinnon avustavia tehtäviä ja olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin aina tilanteen vaatiessa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä kokemusta vastaavista johdon assistentin tehtävistä.  

Sinulla on vahva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito, hyvä tietotekninen osaaminen ja omaksut nopeasti uusia työhösi liittyviä järjestelmiä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja taitava organisoija sekä joustava ja vastuullinen tiimipelaaja. Sinulla on myös hyvät valmiudet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän perinteikkäässä ja kehittyvässä lastensuojeluorganisaatiossa. Johdon assistentin tehtävä on organisaatiossamme uusi ja työnkuvaa on osin mahdollista muokata aiemman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävä on kuuden kuukauden pituinen määräaikaisuus, mutta on mahdollista, että työsuhdetta jatketaan tämän jälkeen.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Niina Somero p. 044 517 7037, parhaiten tavoitat hänet pe 16.8. klo 14-15 tai ke 21.8. klo 10-11. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.