Työpaikat

Johdon assistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haemme Kirkon Ulkomaanapuun ammattitaitoista johdon assistenttia tukemaan toiminnanjohtajan, johtoryhmän ja hallituksen työskentelyä.

Johdon assistenttina muun muassa:

  • toimit toiminnanjohtajan henkilökohtaisena assistenttina, ylläpidät kalenteria, avustat tapaamisten ja kokousten järjestämisessä sekä huolehdit toiminnanjohtajan matkajärjestelyistä ja matkalaskuista

  • huolehdit johtoryhmän kokousjärjestelyistä

  • toimit hallituksen ja työjaoston kokousten teknisenä sihteerinä ja huolehdit kokousjärjestelyistä

  • laadit johtajan toimiston ja hallituksen toimintabudjetin sekä käsittelet hallituksen ja toiminnanjohtajan ostolaskut

  • vastaat yhteyksistä patentti- ja rekisterihallitukseen ja huolehdit säätiön rekisteritietojen ajantasaisuudesta

  • ylläpidät Ulkomaanavun sopimusarkistoa ja päätösrekisteriä

  • tiedotat omaan tehtäväalueeseesi kuuluvista asioista intranetissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tradenomin tutkinto ja aikaisempaa kokemusta vaativista assistentin tehtävistä. Sinulla on myös asiakirjahallinnon ja arkistoinnin osaamista, organisointitaitoa sekä sujuva suomen ja englannin kielten suullinen ja kirjallinen taito. Osaat ennakoida ja toimit joustavasti muuttuvissa tilanteissa sekä työskentelet sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja sijoittuu Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Hanna Saarelainen, puh. 040 0977 351 torstaina 4.7.2019 klo 9–11 ja 13–15 sekä keskiviikkona 10.7.2019 klo 9–11 ja 13–15.

Hae tehtävää tästä linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy 31.7.2019.

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille oikeuden toimeentuloon, koulutukseen ja rauhaan. KUA:lla on työntekijöitä 13 ohjelmamaassa n. 250 ja Suomessa 100. 

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.