Järjestötyöntekijä | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Järjestötyöntekijä

Ilmoittaja

Yhteiset Lapsemme ry

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Haemme järjestötyöntekijää Yhteiset Lapsemme ry:n toimistolle.

Yhteiset Lapsemme ry on rasismia vastaan toimiva ja kulttuurista moninaisuutta puolustava lastenoikeusjärjestö.

Yhteiset Lapsemme ry hakee alle 30-vuotiasta järjestötyöntekijää toimistotehtäviin. Tehtävä on osa Paikka auki -ohjelmaa (STEA), jossa tarjotaan nuorelle työntekijälle työsuhde yhden vuoden ajaksi. Palkattavan nuoren tulee olla tällä hetkellä ilman opiskelupaikkaa ja työelämän ulkopuolella.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että olet kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnin teemoista ja uuden oppimisesta. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Aiempi kokemus järjestötoiminnasta tai vapaaehtoistyöstä sekä kielitaito lasketaan eduksi. Kykenet käyttämään työkielenä suomea, vaikka se ei olisikaan äidinkielesi. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta ja toivomme erilaisista taustoista tulevia hakijoita.

Tehtävät

Työhösi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä, osallistumista tapahtumien järjestämiseen, hanketyöhön sekä viestintää. Työtehtäviä voidaan sopia tarkemmin oman osaamisesi mukaisesti. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä lasten ja nuorten hyväksi. Toiminnallamme edistämme lapsen oikeuksien toteutumista ja teemme monenlaista rasisminvastaista vaikuttamistyötä.

Tehtävästä maksettava palkka on 2 050 e/kk. Lisäksi tarjoamme virikesetelit sekä vapaa-ajan vakuutuksen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä Helsingissä. Tehtävään sisältyy toisinaan ilta- ja viikonlopputöitä.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa vs.toiminnanjohtaja Meeri Lindroos, meeri.lindroos@yhteisetlapsemme.fi tai puh. 044 7211244

Parhaiten tavoitettavissa To 1.6. klo 12–16 ja pe 2.6. klo 10–12. 

Haastattelut järjestetään 12.–14.6.Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot osaamisestasi ja työ- tai harjoittelukokemuksistasi. Voit liittää mukaan ansioluettelon. Hakemus lähetetään osoitteeseen: rekry@yhteisetlapsemme.fi viimeistään torstaina 8.6.2023.

Lisätietoa Paikka auki -ohjelmasta https://paikka-auki.fi/