Järjestöassistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Järjestöassistentti

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiriin järjestöassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Helsingin ja Uudenmaan piirin muodostavat 47 itsenäistä paikallisosastoa, joissa toimivia vapaaehtoisia piiritoimisto palvelee monin eri tavoin. Piiritoimistossa työskentelee noin 20 asiantuntijaa ja Lohjan perheryhmäkodissa noin 10 sote-alan ammattilaista. Työskentelet kotimaan avussa, Osastotuki ja valmius -yksikössä, johon on keskitetty piirialueen paikallisosastojen ja valmiustoiminnan tukemisen ja kehittämisen tehtävät.

Työtehtävät

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit osana kolmen järjestöassistentin tiimiä, vastuualueenasi järjestötoiminta. Tärkein tehtäväsi on toimia paikallisosastojen tukena asiakaspalveluroolissa. Pidät aktiivisesti yhteyttä osastojen yhteyshenkilöihin, tuet, neuvot ja kannustat heitä siten, että vapaaehtoistoiminta osastoissa on sujuvaa. Keräät osastojen talouteen ja jäsenmääriin liittyviä tilastoja ja ylläpidät monia rekistereitä, mm. jäsenrekisteriä. Olet myös mukana järjestämässä piirin tilaisuuksia kuten vuosikokouksia ja valmistelet huomionosoituksia. Osallistut mm. Nälkäpäivä-keräyksen ja hätäapukeräysten organisointiin. Lisäksi vastaat piiritoimiston toimivuudesta, joten ennakoit tarpeita ja hoidat toimiston ajankohtaisia asioita kuten toimistotarviketilauksia, postiasioita yms. Tarvittaessa avustat iloisella ja aikaansaavalla asenteella piirin asiantuntijoita. Olemme valmiusorganisaatio, ja olet myös tärkeä osa Punaisen Ristin valmiutta. 

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla asiakaspalveluhenkinen ja järjestelmällinen työote. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.  Yhteydenpito erilaisiin ihmisiin eri tavoin ja eri kanavissa on sinulle luontaista. Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä sekä itseohjautuvuutta työtehtävien priorisoinnissa. Työ on ajoittain nopeatempoista ja monien asioiden edistämistä samanaikaisesti. Teet hyvää ja huolellista työtä myös kiiretilanteissa. Tukenasi on kolmesta työntekijästä koostuva assistenttitiimi sekä muu kannustava työyhteisömme, johon toivomme saavamme sinusta mukavan, aktiivisen ja innostuneen työkaverin!

Toivomme sinulta aiempaa käytännön kokemusta assistenttitehtävistä. Aiempi kokemus useiden eri tietojärjestelmien hyödyntämisestä auttaa sinua tehtävässäsi. Myös ruotsin kielen taito on eduksi.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä, ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Ari Hakala ti 21.6. klo 9:30-10:30 ja ke 22.6. klo 10:00-11:00 puh. 040 594 8141.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2022 hakulinkin kautta. Haastattelut pyrimme toteuttamaan 8.8. alkavalla viikolla.

Punainen Risti, Helsingin ja Uudenmaan piiri

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä, joka auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla.

Toimintamme Suomessa on jaettu 12 piiriin, joista suurimman, Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella toimii 47 paikallisosastoa. Toiminnan ytimessä ovat osastojen noin 20.000 vapaaehtoista ja jäsentä. Tutustu tarkemmin SPR:n toimintaan www.punainenristi.fi