Työpaikat

IT-koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Uusien digitaalisten työkalujen käyttöönoton myötä etsimme tiimiimme oma-aloitteista ja palveluhenkistä IT-koordinaattoria osa-aikaiseen 60 % työsuhteeseen 30.6.2020 asti. Jatko mahdollinen.

IT-koordinaattorina työskentelet käyttäjien opastamisen sekä erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomisen parissa sekä toimit yhtenä CRM-järjestelmämme pääkäyttäjänä.

Vastuullasi on:

 • Käyttäjätuki (laitteet, O365-ohjelmistot, CRM, TaskWorld) – tikettien hoitaminen yhdessä ulkoisen IT-partnerin kanssa
 • CRM-järjestelmän käyttäjätunnusten hallinnointi
 • Tietokantakyselyt ja tietovaraston tuki
 • CRM-järjestelmän virhetilanteiden hallinta (raportointi tuelle ja tikettien seuranta)
 • CRM-järjestelmän versiopäivitysten testaukset
 • Rajapintojen toimivuuden seuranta (Zapier, Stripe, Paytrail, Shopify)

Haku alkaa 1. lokakuuta 2019 ja päättyy 15. lokakuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen, määräaikainen

Etsimämme henkilö

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla:

 • IT-alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta
 • CRM- tai ERP-järjestelmän perusosaamista, käytössämme Blackbaud CRM järjestelmä
 • MS Office-tuotteet hallussa, varsinkin Teams, Sharepoint ja OneDrive
 • Windows- ja MAC-ympäristön sekä erilaisten mobiililaitteiden ja niiden käyttöjärjestelmien (iOS / Android) osaamista
 • Office365-alustan tuntemus
 • MS Azure-pilven tuntemus

Ratkaisukeskeisyys, oma-aloitteisuus sekä järjestelmällisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Teet työtä aktiivisesti koko organisaatiomme kanssa, joten sinulla tulisi lisäksi olla hyvät asiakaspalvelutaidot. Organisaatiomme on kansainvälinen, joten sekä suomen- että englannin kielen osaaminen on edellytys tehtävään hakemiselle.

Tarjoamme Sinulle mielekkään, merkityksellisen työn, jonka avulla miljoonien lasten elämä kehitysmaissa parantuu sekä monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja avoimessa työyhteisössä, jossa vallitsee hyvä tiimihenki. Käytössämme on liukuva työaika. Tarjolla oleva rooli sopii erinomaisesti työuransa alkutaipaleella olevalle henkilölle tai koulutuksen loppuvaiheessa olevalle, jolla on alalle soveltuva koulutus ja ennen kaikkea oikea asenne työtä kohtaan.

Lisätiedot työtehtävstä:  Miya Serenius, ICT Support Manager soittoaika pe 4.10.2019 klo 10-11 (puh. 0505342384) tai sähköpostitse miya.serenius@plan-international.org.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 15.10.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työajat ovat neuvoteltavissa. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.