Työpaikat

Innovaatiohankkeiden ja vastuullisen liiketoiminnan erityisasiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. Teemme pitkäjänteistä työtä kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.

Haemme Suomen UNICEFin yritysyhteistyötiimiin innovaatiohankkeiden ja vastuullisen liiketoiminnan erityisasiantuntijaa.

Tarjolla on ainutlaatuinen vakituinen asiantuntijan tehtävä, jossa kestävän kehityksen kysymykset ja yritysmaailma kohtaavat. Yritykset ovat avainasemassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja lapsen oikeuksien toteutumisessa. Me UNICEFissa haluamme kehittää ja kokeilla yhdessä yritysten kanssa rohkeasti uusia toiminta- ja rahoitusmalleja, joilla voi olla mullistava vaikutus lasten elämään. Parhaillaan kehitämme yritystoimintaan perustuvaa sanitaatioekosysteemiä Ugandaan. Samalla haluamme tukea yrityksiä kunnioittamaan lasten oikeuksia koko arvoketjussaan.

Tehtäviisi kuulu innovoida yhdessä yritysten ja UNICEFin maaorganisaatioiden kanssa uusia malleja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi, tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa Suomessa sekä kohdemaissa ja toimia projektipäällikkönä valituissa uusissa aloitteissa. Hoidat myös Suomen UNICEFin yritysvastuutyökokonaisuutta aina painopisteiden identifioinnista työn toteuttamiseen ja yhteistyöhön yritysten kanssa.

Sinulla on työkokemusta yrityksistä ja mahdollisesti myös kehittyvistä maista ja tunnet mielellään myös rahoitusalaa etenkin uusien rahoitusmallien osalta (esim. vaikuttavuussijoittaminen).  Olet ammattitaitoinen vastuullisuuden asiantuntija, joka rakastaa oppia uutta, omaksuu nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää olennaisen. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on halu sekä kyky kehittyä. Teet töitä ”can-do” -asenteella. Työskentelet itsenäisesti, mutta pidät myös tiimityöstä.

Edellytämme

  • vähintään 5 vuoden relevanttia työkokemusta liike-elämässä ja mahdollisesti kehittyvissä maissa  
  • vahvaa innovointikykyä ja out-of-the-box -ajattelua
  • kestävän kehityksen tavoitteiden ymmärrystä
  • korkeakoulututkintoa
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja

Tarjoamme innostavan työn, jolla on merkitystä, sekä erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa.

Lähetä meille tiivis hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si.  Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 17.11. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan kandidaatin.

Lisätietoja saat yritysyhteistyön johtajalta Outi Mikkoselta 8.11. klo 13–14 ja 13.11. klo 13–14, puh. 050 476 9999.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta. 

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.  

Hae
 

Työpaikat

Oppimisen asiantuntija
B2B-myyjä
Viestijä ja markkinoija
Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori
Varainhankinnan koordinaattori
Johdon assistentti, ulkoministerin kabinetti
Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Digitaalinen varainhankkija
Country Director
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Programme analyst (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.