Työpaikat

HR-koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Maat ja alueet
Suomi
Viimeinen hakupäivä

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Haemme HR-koordinaattoria HR-tiimiin Suomen UNICEFille

 • Vastuullesi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät. HR-koordinaattorina toimit vahvana osaajana esihenkilöille ja tiimien tukena erityisesti palkka- ja työsuhdeasioissa, työvuorojärjestelyissä ja työajanhallinnan tehtävissä, sekä henkilöstötietojen raportoinnissa. Lisäksi hoidat itenäisesti myös mm. työterveyteen ja työhyvinvointiin sekä toimistotiloihin liittyviä tehtäviä. Tärkeimpien vastuualueidesi lisäksi, pääset osallistumaan monenlaiseen henkilöstötyöhön, toiminnan kehittämiseen ja oppimaan laajalti henkilöstötoiminnoista. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, sinulla on mahdollisuus kehittyä myös muiden HR:n toimintojen vahvaksi osaajaksi. 
 • Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä:
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta palkka- ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävien itsenäisestä hoitamisesta ja HR-toimintatapojen kehittämisestä.  
  • Tunnet jo jonkin verran työlainsäädäntöä ja lakien soveltamista käytäntöön. 
  • Olet tottunut käyttämään henkilöstöhallinnon eri järjestelmiä. Aiempi kokemus mm. Mepcon ja Quinyxin käytöstä sekä kyky kehittää järjestelmistä ja toimintatavoista entistä toimivampia ja kokonaisuutta palvelevia, on tehtävässä eduksi.  
  • Työskentelytapasi on energinen, ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen. Osaat olla tarvittaessa jämäkkä, mutta joustat tilanteiden sitä vaatiessa.  
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Säilytät positiivisen ja ratkaisukeskeisen  työskentelytapasi myös kiireen keskellä ja haastavissa tilanteissa.
  • Haluat oppia uutta ja uudistaa toimintatapoja, mutta et vieroksu rutiinitehtäviä osana työnkuvaasi.
  • Olet innostava ja sujuva kommunikoija sekä suomen että englannin kielellä.
 • Millaisen työyhteisön ja edut tarjoamme?
  Olemme noin sadan henkilön tavoitteisiimme vahvasti sitoutunut työyhteisö. Uudet työntekijämme kehuvat meitä erityisen mukavaksi, rennoksi ja innostavaksi työyhteisöksi, johon on helppo kotiutua. Meillä pääset mukaan kunnianhimoiseen ja kehittyvään työyhteisöön. Toimintatapamme on reilu ja tuloksia aikaansaava. Käytössämme on joustavat työajat, monipuoliset lounas- ja henkilöstöedut, vahva tuki työhyvinvoinnin ylläpitämiseen kumppaniemme kanssa (esim. Heltti ja Cuckoo) sekä lyhennetty työaika kesällä. Työskentelemme tällä hetkellä etänä, mutta siirrymme etä- ja toimistotyön yhdistävään hybridityöskentelyyn mahdollisimman pian olosuhteiden salliessa. Uudistetut yhteisöllisyyttä tukevat työskentelytilamme sijaitsevat Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen keskellä. 

Meillä pääset näkemään kansainvälisen UNICEFin merkityksellistä, vaikuttavaa ja ammattimaista työtä maailmalla. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV 8.8. 2021 mennessä. Potentiaalisiin hakijoihin voimme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Lisätietoja saat henkilöstöpäällikkö Katri Manniselta, p. 040 5045135, jonka tavoitat varmimmin perjantaina 30.7. klo 10-11 ja torstaina 5.8. klo 10-11.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.