Työpaikat

HR-koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin HR-koordinaattoria.

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on opastaa ja tukea esimiehiä ja henkilöstöä palvelussuhdeasioissa läpi työsuhteen elinkaaren. Tulkitset työehtosopimusta ja ohjeistat henkilöstöämme mm. työaikaan, vuosilomiin, poissaoloihin ja palkkoihin liittyvissä kysymyksissä. Toimit ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä ja HR-järjestelmien pääkäyttäjänä (Sympa, Mepco, Quinyx ja Timecon). Osallistut aktiivisesti HR-prosessien kehittämiseen ja HR-viestintään.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus HR-työstä. Olet omatoiminen, tarkka ja arvostat sujuvia prosesseja. Sinulla on tehokas, ystävällinen ja ammattitaitoinen palveluote. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja työskentelemään itsenäisesti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tule mukaan luomaan kanssamme uudenlaista organisaatiokulttuuria Pelastakaa Lapsiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kansainvälisessä lastensuojelujärjestössä, mukavat ja kannustavat työkaverit, mahdollisuuden kehittyä ja hyvät edut. Teemme yhdessä tinkimättömästi ja suurella sydämellä työtä lasten hyväksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 28.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi henkilöstöjohtaja Sanna Salonen puh. 040 514 0384. Tavoitat hänet parhaiten ti 15.10.19 klo 8.00–9.00 tai ke 23.10.19 klo 8.00–9.30.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.