HR-assistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

HR-assistentti

Ilmoittaja

Plan International Suomi

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Plan International on yksi maailman suurimmista lasten- ja tyttöjen oikeuksia edistävistä järjestöistä. Pyrimme työllämme parantamaan erityisesti heikoimmassa asemassa olevien lasten asemaa. Teemme kehitysyhteistyötä sekä humanitaarista työtä yli 70 toimintamaassa.

Etsimme osaavaa, aktiivista ja innostunutta HR-assistenttia avustamaan meitä monipuolisissa HR-tehtävissä. 

Työssäsi toimit HR-päällikön alaisuudessa keskittyen erilaisiin ja vaihteleviin avustaviin HR-tehtäviin, kuten ohjeiden ja materiaalien tuottamiseen ja päivittämiseen, yhteisten koulutusten organisointiin ja digitaalisen oppimisympäristön ylläpitoon, raporttien tuottamiseen ja esihenkilöiden sekä työntekijöiden avustamiseen mm. erilaisten HR-järjestelmien käytössä. Käytössämme on Mepco HRM ja Tiima-työaikajärjestelmä, palkanlaskentamme on ulkoistettu.

Toivomme, että tunnet vähintään jonkin verran työlainsäädäntöä ja työehtosopimuksia, ja osaat soveltaa niitä työssäsi. Innostut erilaisten järjestelmien käytöstä, ja osaat hyödyntää niitä monipuolisesti työssäsi. Toivomme myös, että löydät rutiineista ja pitkäjänteisestä työstä iloa, ja toisaalta sinulla on halu kehittää omaa työtäsi. Olet joustava, tehokas ja valmis myös nopeaan työtahdin muutokseen. Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta järjestötyöstä, ja vähintään sitoudut Planin arvoihin sekä inklusiiviseen työkulttuuriin ja yhdenvertaisuuden ja antirasismin edistämiseen työssämme ja työpaikallamme.

Sinä olet:

 • osaava, ja samalla innostunut oppimaan uutta, HR:n avustavissa tehtävissä
 • utelias ja kokenut järjestelmien käyttäjä
 • olemukseltasi iloinen ja halukas auttamaan muita onnistumaan
 • tarkka ja järjestelmällinen
 • suomen ja englannin kielen taitoinen
 • mahdollisesti jo aiemmin tutustunut järjestömaailmaan
 • kouluttautunut tehtävään sopivasti

Me tarjoamme:

 • kiinnostavan ja merkityksellisen tehtävän osana työyhteisöä, jossa yhdistyvät hyvä henki ja ammattitaito.
 • kattavan työterveyden sekä monipuoliset työhyvinvointiasi edistävät työsuhde-edut
 • mahdollisuuden työskennellä joustavasti sekä uudella toimistollamme Vallilassa että etänä vaikkapa kotoa käsin.
 • välittävän ja lämpimän työyhteisön, jossa voit olla oma itsesi, ja jossa saat tukea työssäkehittymiseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana 2022.

Plan noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Hakemus ja CV palkkatoiveineen jätetään Planin rekrytointijärjestelmään 25.9.2022 mennessä (hakemus vapaa kuvaus -kenttään ja CV liitteeksi). Työhaastattelut pyritään järjestämään heti lokakuun alussa.

Lisätietoja antaa HR-päällikkö Laura Kaukiainen (050 370 3232) 22.9. klo 14-15 ja 26.9. klo 11.30-12.

Haku alkaa 15. syyskuuta 2022 ja päättyy 29. syyskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Olemme osallistava, välittävä ja merkityksellinen työpaikka.

Meillä työskentelee joukko oman alansa huippuasiantuntijoita aina ilmastoasiantuntijasta digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja grants controllerista televarainhankkijoihin.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee noin 90 työntekijää. Työmme ytimen muodostavat kansainvälinen kehitysyhteistyö, humanitaarinen työ, kotimaan ohjelmatyö ja vaikuttamistyö.

Koulutus- ja kokeilumyönteisessä työyhteisössämme oma osaaminen kasvaa kuin huomaamatta.

Olemme saaneet The Siqnificant Companylta Future Workplaces -sertifikaatin jo kolmena vuotena peräkkäin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Me Plan International Suomella olemme sitoutuneet lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Hae paikkaa