Työpaikat

HR-asiantuntija (sijaisuus)

Paikkakunta
Helsinki
Maat ja alueet
Suomi
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. www.suomenlahetysseura.fi

Haemme HR-asiantuntijaa hallinto-osaston henkilöstöyksikköön Helsinkiin. Hallinto-osasto vastaa sekä lakisääteisistä HR- että strategisen kehittämisen tehtävistä. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalla 1.10.2019–30.6.2020.

HR-asiantuntija vastaa kotimaan rekrytoinneista ja harjoittelijoista sekä toimii sijaisena ulkomaan rekrytoinneissa. Lisäksi tehtävään sisältyy muita hr-vastuita, kuten työsuhdeneuvontaa ja esimiesten tukemista. Tehtävään voi kuulua myös henkilöstön kehittämiseen liittyviä tehtäviä kuten perehdytyksen ja osaamisen kehittämisen suunnittelua. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen perusteella.

Tehtävän hoitaminen edellyttää

  • vahvaa rekrytointikokemusta
  • Suomen työnlainsäädännön ja TES-asioiden osaamista
  • kykyä oman vastuualueen työtehtävien, ohjeistusten ja prosessien kehittämiseen
  • ymmärrystä työnantajaroolissa toimimisesta

Eduksi katsomme käyttäjäkokemuksen Mepcon HR-tietojärjestelmästä sekä järjestökentän tuntemisen.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme. Pääset osaksi seitsemän hengen henkilöstöyksikköä, jossa mukavat työkaverit ja hyvän tiimin tuki on taattu. Tarjoamme innostavan ja yhteisöllisen työympäristön modernissa ja viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varressa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 20.8.2019 mennessä osoitteessa
https://bit.ly/2rab2aG

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Marja Leppänen, ke 14.8. klo 14–15 sekä to 15.8. klo 13–14, puh. +358 406674709.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.