Työpaikat

Henkilöstösuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Henkilöstötyötä tekevät asiantuntijamme ovat tärkeä osa auttamisen ketjua. Nyt haemme tähän ketjuun henkilöstösuunnittelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Henkilöstösuunnittelija toimii Kontti-ketjun esimiesten tukena työsuhdeasioissa. Tehtävään kuuluu myös henkilöstöhallinnollisia tehtäviä kuten työsopimukset ja -todistukset, työajanseuranta, raportointi ja tilastointi. Henkilöstösuunnittelija toimii Kontti-ketjun pääkäyttäjänä Mepco HRM- ja TyövuoroVelho-järjestelmissä.

Henkilöstösuunnittelijan tehtävä sijoittuu Punaisen Ristin keskustoimiston henkilöstöyksikköön. Toimipiste sijaitsee Pihlajistossa Helsingissä. Suunnittelijan asiakkaat toimivat Kontti-tavarataloissa ympäri Suomen, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Etsimämme suunnittelija on luotettava, palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Yhteistyökyky, tiimitaidot ja auttamisen ilo kuten myös Punaisen Ristin arvojen kunnioitus ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa työkokemusta ja ymmärrystä henkilöstöasioista
  • vahvaa osaamista työehtosopimusten ja työlainsäädännön soveltamisesta
  • asiakkuusajattelua ja aktiivista työotetta sekä
  • kärsivällisyyttä hoitaa hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävässä on hyödyksi aikaisempi kokemus Mepco HRM- ja TyövuoroVelho-järjestelmistä sekä työvuorosuunnittelusta.

Työsuhteissamme noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Henkilöstösuunnittelijan tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 5. Toivomme uuden henkilöstösuunnittelijamme aloittavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Elina Parviainen tiistaina 7.5. klo 14–15 ja tiistaina 14.5. klo 9–10 puhelimitse 0400 689 113.

Täytä hakemuslomake viimeistään 19.5. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla.  Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä.

Punaisen Ristin Kontti-ketjun muodostavat 12 paikkakunnalla sijaitsevat kierrätystavaratalot, joissa myydään lahjoitettuja vaatteita, tavaroita ja huonekaluja. Kontin tulos käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön.

Suomen Punaisessa Ristissä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Tervetuloa kokemaan auttamisen iloa!

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.