Henkilöstöjohtaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Henkilöstöjohtaja

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haemme henkilöstön keskuuteen jalkautuvaa, toimeen tarttuvaa ja liiketoimintalähtöistä HR-johtajaa SOS-Lapsikylään.

SOS-Lapsikylän toiminnan kivijalkoja ovat lastensuojelun palveluliiketoiminta ja ehkäisevä työ. Tehtävässä pääset luomaan ja kehittämään näiden molempien tavoitteita tukevaa HR-strategiaa. Työsi keskiössä on laaja muutoksen tuki ja aktiivinen yhteistyö koko organisaation kanssa. Toimit esihenkilöiden päivittäisenä tukena erilaisissa henkilöstöjohtamiseen, henkilöstön kehittämiseen ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä osaat tukea strategian viemisessä täytäntöön. Olet pienen HR-tiimin esihenkilö ja vastaat osaamisen kehittämisestä sekä päivittäisten HR-prosessien toimivuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Tärkeimmät tavoitteesi ovat henkilöstötyytyväisyyden kehittäminen sekä onnistumisten mahdollistavan toimintakulttuurin ja työnantajamielikuvan rakentaminen. Olet SOS-lapsikyläsäätiön johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Sinulta toivomme

Tunnet koko HR-työn kentän ja toimit luontevasti sekä operatiivisten että strategisten tehtävien parissa. Sinulla on vahvaa näkemystä HR:n roolista osana palveluliiketoimintaa. Olet tottunut tukemaan ja valmentamaan esihenkilöitä liiketoimintalähtöisellä ja kehittämishaluisella otteella. Olet osallistava, aikaansaava ja aktiivinen toiminnan kehittäjä. Tunnet hyvin Suomen työlainsäädännön, työsopimukset ja palkkahallinnon kysymykset. 

Sinulla on uudistamishalua ja valmiutta itsenäiseen vastuunkantoon sekä määrätietoisuutta viedä asioita eteenpäin. Työskentelet joustavasti pitäen asetetut päämäärät kirkkaina muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitset myös erinomaisia taitoja vaikuttaa ja vakuuttaa koko organisaation tasolla.

Lisäksi toivomme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa (esimerkiksi oikeustieteen tutkintoa tai muuta soveltuvaa akateemista tutkintoa) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä lastensuojelukentällä lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä SOS-Lapsikylän laajan asiantuntijajoukon kanssa. Tule kehittämään ja vahvistamaan HR-strategiaamme ja tukemaan toimintamme tavoitteita!

Lisätiedot:

Mikäli mieleesi tuli kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, toimitusjohtaja Mikaela Westergård kertoo mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044 761 4157 9.3. klo 14:30-16 ja 16.3. klo 8-9:30. Lisätietoja saat myös Eezy Personnel Oy:n Heidi Tuomikorvelta p. 043 824 3261.

Hae tehtävää 19.3. mennessä täällä: https://ats.talentadore.com/apply/henkilostojohtaja/DgKKWO

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children's Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.  

Hae paikkaa