Työpaikat

Henkilöstöasiantuntija, Johtava asiantuntija (2 eri paikkaa)

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus CMC Finlandilla on haettavana henkilöstöasiantuntijan vakituinen virka 1.1.2022 alkaen sekä johtavan asiantuntijan vakituinen virka 1.12.2021 alkaen. Molempien tehtävien hakuaika päättyy 18.10.2021 kello 16.15.

Henkilöstöasiantuntija

Kriisinhallintakeskuksen henkilöstö- ja operaatiotukiyksikköön sijoitetun henkilöstöasiantuntijan tehtävänä on siviilikriisinhallintatehtäviin sekä vaalitarkkailutehtäviin lähtevien asiantuntijoiden rekrytointi ja henkilöstösuunnittelu. Hän vastaa asiantuntijoita koskevasta pitkän ja lyhyen tähtäimen henkilöstösuunnittelusta sekä osallistuu asiantuntijoiden rekrytointimallien ja -menetelmien suunnitteluun ja kehittämiseen.

Henkilöstöasiantuntija osallistuu myös yksikön toimialaan kuuluvien raporttien ja selvitysten valmisteluun ja tiedottaa sekä pitää jatkuvasti yhteyttä asiantuntijoihin heidän palvelussuhteisiinsa liittyvissä asioissa. Henkilöstöasiantuntijan tehtäviin kuuluu myös jatkuva yhteydenpito siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiden valintamenettelyyn sekä heidän palvelussuhteisiinsa liittyvissä asioissa lukuisiin kansallisiin ja kansainvälisiin yhteistyötahoihin. Henkilöstöasiantuntija osallistuu lisäksi asiantuntijoiksi pyrkivien ja asiantuntijoiksi valittujen koulutukseen ja ohjaukseen.

Tarkempi kuvaus tehtävästä, palkkauksesta ja hakumenettelystä löytyy valtiolle.fi-portaalista ID-numerolla 26-1375-2021.

Johtava asiantuntija

Johtavan asiantuntijan tehtävänä on vastata Kriisinhallintakeskuksen sisäisestä laillisuusvalvonnasta. Johtava asiantuntija toimii johdon toimiston päällikkönä, ja hän vastaa toimistoa koskevien tulostavoitteiden toimeenpanosta ja budjetin käytöstä. Johtava asiantuntija vastaa lisäksi keskuksen lakisääteisiä tehtäviä koskevasta oikeudellisesta tuesta ja neuvonnasta sekä näihin liittyvistä kehittämistehtävistä. Johtava asiantuntija osallistuu laillisuusvalvonnan kehittämiseen sekä toimii asiantuntijana tietosuojaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Tehtäviin kuuluu myös muita oikeudellisia ja hallinnollisia neuvonta-, valmistelu- ja esittelytehtäviä.

Tarkempi kuvaus tehtävästä, palkkauksesta ja hakumenettelystä löytyy valtiolle.fi-portaalista ID-numerolla 26-1365-2021.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.