Henkilöstöasiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Henkilöstöasiantuntija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston henkilöstöyksikköön henkilöstöasiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Henkilöstöyksikön tehtävänä on tarjota henkilöstö- ja palkkahallinnon tukipalveluita keskitetysti Suomen Punaisen Ristin eri järjestöyksiköille. Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston tukipalveluiden palvelulupauksen mukaisesti 'Autamme auttamaan - ammattitaidolla sinua varten!

Työtehtävät

Henkilöstöasiantuntijana tuet Suomen Punaisen Ristin esihenkilöitä ja henkilöstöä monipuolisesti työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Vastaat osaltasi työsuhdeasioihin liittyvästä neuvonnasta ja ohjeistuksien ylläpidosta sekä HR-palveluiden sujuvuudesta eri järjestöyksiköille.  

Toimit käytössämme olevan Mepco HRM järjestelmän pääkäyttäjänä vastaten sen kehittämisestä ja ylläpidosta yhdessä palveluntarjoajan kanssa. Tuet ja koulutat käyttäjiä Mepco-järjestelmän käyttämisessä. Lisäksi huolehdit osaltasi tiedonsiirtojen ja integraatioiden sujuvuudesta SDWorxiin (ent. Personec W) sekä TyövuoroVelhoon.

Henkilöstöasiantuntijana pääset tekemään monipuolisesti eri HR-tehtäviä sekä kehittämään toimintoja ja prosesseja omien vahvuuksiesi mukaan.

Sovellamme Sosiaalialan järjestöjen- ja Yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksia, joiden osalta tuet esihenkilöitä työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Työsuhde alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla on aiempaa kokemusta HR-tietojärjestelmistä ja työsuhdeasioiden hoitamisesta. Esihenkilöiden tukeminen arjen työsuhdetilanteissa motivoi sinua ja pystyt ratkaisuhakuisella otteella hoitamaan haastaviakin tilanteita. Sinulla on näyttöä kokonaisuuksien hallinnasta, HR prosessien aktiivisesta kehittämisestä ja toimivasta asiakasyhteistyöstä.  Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointikykyä, erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä halua kehittää ja kehittyä omassa työssäsi. Olet valmis ottamaan itsenäistä vastuuta suuremmistakin kokonaisuuksista, mutta pidät täsmällisesti huolta myös aikatauluista ja rutiineista. Viihdyt vaihtelevassa tehtävässä ja henkilöstön ja työhyvinvoinnin pitkäjänteinen kehittäminen on sinulle tärkeää.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Toimipiste sijaitsee Pihlajistossa Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Lotta Vallaskangas 17.5.2022 klo 15-16 ja 23.5.2022 klo 16-17 puhelimitse numerossa 0407054878.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 29.5.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.