Työpaikat

Hanketyöntekijän sijainen

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kiinnostaako digitaalisen väkivallan vastainen työ? Naisten Linja etsii Turv@verkko-hankkeeseen hanketyöntekijän sijaista 15.11.2022 asti

Naisten Linja Suomessa ry:n naisiin kohdistuvaan digitaaliseen väkivaltaan erikoistunut Turv@verkko-hanke etsii hanketyöntekijää opintovapaan sijaiseksi ajalle 1.1.–15.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Turv@verkko-hankkeen tavoitteena on tukea digitaalista väkivaltaa kokeneita naisia ja tyttöjä (itsemäärittelyä kunnioittaen) sekä lisätä tietoisuutta ilmiöstä niin ammattilaisten kuin suuren yleisönkin keskuudessa. Hankkeen tärkeimmät kohderyhmät ovat kuviin liittyvää väkivaltaa kokeneet, parisuhteessa digitaalista väkivaltaa kokeneet, eron jälkeistä digitaalista vainoa kokeneet ja verkkohäirintää kokeneet tytöt ja naiset.

Työnkuva

Hanketyöntekijän työnkuvan ytimessä on digitaalista väkivaltaa kokeneiden naisten tukeminen viikoittaisessa Turv@verkko-puhelimessa ja chatissa. Hanketyöntekijän vastuulla on myös vertaistukeen perustuvien palveluiden suunnittelu ja toteutus. Lisäksi hanketyöntekijä on mukana kouluttamassa viranomaisia ja muita ammattilaisryhmiä digitaalisen väkivallan teemoista. Hän osallistuu myös hankkeen viestintään ja palveluiden markkinoimiseen yhdessä muun hanketiimin kanssa. Kehittämishankkeen arki on intensiivistä, nopeatempoista ja monipuolista – tehtäviä löytyy laidasta laitaan, hakukoneoptimoinnista vaikuttamisviestintään. 

Ketä etsimme? 

Edellytämme hanketyöntekijältä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi sosiaalityöntekijä tai sosionomi) ja valmiutta vaativaan asiakastyöhön. Hanketyöntekijältä vaaditaan itsenäistä työotetta erityisesti suhteessa tukipalveluiden kehittämiseen ja palveluissa päivystämiseen. Ryhmien ohjaamiseen, verkkoympäristöihin, sukupuolittuneeseen väkivaltaan, vähemmistöjen kohtaamaan syrjintään ja tietoturvaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Myös kokemus verkossa tapahtuvasta auttamisesta luetaan ansioksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, erinomaista englannin kielen taitoa ja innokkuutta oppia jatkuvasti uutta.

Turv@verkko-hanke tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan sukupuolistuneen väkivallan ajankohtaisiin kysymyksiin. Työssämme ruohonjuuritason asiakastyö yhdistyy yhteiskunnallisiin rakenteisiin vaikuttamiseen. Naisten Linjalla väkivaltaa lähestytään ilmiönä feministisestä näkökulmasta. Turv@verkko-hankkeessa työskentelee hanketyöntekijän lisäksi hankepäällikkö ja ajoittain myös harjoittelijoita.

Miten haet?

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi siis mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@naistenlinja.fi – kuitenkin viimeistään torstaina 9.12. Kirjoita sähköpostin otsikkoon otsikolla "HANKETYÖNTEKIJÄ" ja nimeä pdf-tiedostot muotoon sukunimi_cv ja sukunimi_hakemus. 

Tehtävän tiedot

Työaika: Kokoaikainen
Tehtävä alkaa: 3.1.2022
Tehtävä päättyy: 15.11.2022 (opintovapaan sijaisuus)
Palkka: Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen, vaativuusryhmä 6. Tehtäväkohtaisen palkanosan (13%) lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa valittavan henkilön kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen.

Lisätiedot: Lisätietoja antaa Turv@verkko-hankkeen hankepäällikkö Louna Hakkarainen p. 050 414 0544. Soittoajat pe 26.11. klo 11–12:30, ke 1.12. klo 10–11:30.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.