Työpaikat

Hankesuunnittelija

Paikkakunta
Joensuu
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tule kehittämään vanhemmuutta tukevaa kansalaistoimintaa!

Haemme Itä-Suomen aluetoimistoomme Joensuuhun hankesuunnittelijaa.

Kehittämishankkeen tavoitteena on kehittää kansalaistoimintana toteutettavaa vanhemmuuden tukea Pelastakaa Lasten paikallisyhdistyksissä. Yhteisvastuukeräyksen tuotoilla kehitettävä toiminta pilotoidaan Itä-Suomen paikallisyhdistyksissä ja hanke toteutetaan ajalla 1.2.2021–30.10.2022. Hanke on osa kotimaan ohjelman kehittämis- ja ehkäisevän työn toimintoja sekä kansalaistoimintaa.

Hankkeessa pääset innovoimaan uudenlaisia paikallisyhdistystoiminnan muotoja. Hankesuunnittelija vastaa kehitystyön toteutuksesta yhdessä paikallisyhdistysten vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Toimintaa kehitetään myös yhdessä paikallisten lapsiperheiden kanssa. Toiminta voidaan suunnata jo tuen piirissä oleville perheille tai muille toiminnasta hyötyville lapsiperheille. Hankesuunnittelijan tukena, toimii kehittämis- ja kansalaistoiminnan osaamista yhdistävä hanketiimi. Lisäksi hankesuunnittelija tekee valtakunnallisesti yhteistyötä, Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä Kirkkopalvelujen Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hankkeen kanssa, jotka ovat toimineet keräyksessä järjestöyhteistyökumppaneina.

Hankesuunnittelijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä, vapaaehtois- tai kansalaistoiminnasta sekä yhteistoiminnallisesta kehittämisestä perheiden kanssa. Arvostamme yhteistyöverkostojen kanssa toimimisen taitoja, innovatiivista ja rohkeaa työotetta sekä kokemusta kehittämistyöstä. Katsomme eduksi lapsen oikeuksien tuntemuksen sekä osaamisen lapsen osallisuudesta ja kohtaamisesta.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Hanketyöntekijä sijoittuu Itä-Suomen aluetoimistoon Joensuuhun, mutta työ edellyttää liikkumista myös muilla paikkakunnilla (Imatra, Kuopio ja Iisalmi). Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä tarvittaessa valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen ajalla 1.2.2021–30.10.2022. Työsuhteessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi. Hakuaikaa tehtävään on 17.1.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Hanna Tulensalo 040 564 0835 8.1. klo 12–16 sekä 15.1. klo 11–13 ja 14–16. Haastattelut pidetään etäyhteyksin viikolla 3.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.