Työpaikat

Hankesuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Kouvola
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiriin määräaikaiseen työsuhteeseen hankesuunnittelijaa omaishoitajien tukihankkeeseen.

Tehtävä on määräaikainen 28.2.2021 saakka, jatko riippuu hankerahoituksesta.

Omaishoitajien tukihankkeessa edistetään omaishoitoperheiden terveyttä, elämänlaatua ja itsenäistä selviytymistä arjessa. Hankkeessa tarjotaan omaishoitoperheille esimerkiksi ystäväparitoimintaa, koulutusta, vertaistukea, virkistystilaisuuksia, hyvinvointipäiviä, ohjausta ja neuvontaa.

Tehtävänkuvaan kuuluu myös paikallisten osastojen vapaaehtoisten tukeminen, ohjaus ja neuvonta, verkostoyhteistyö sekä toiminnasta tiedottaminen.

Edellytämme soveltuvaa sosiaalialan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan kokemus omaishoitajatoiminnasta, järjestötyöstä tai vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista.

Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Työ edellyttää matkustamista ja mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön.

Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Haastateltaville ilmoitetaan 15.7. ja haastattelut järjestetään 16.–17.7. Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävästä antaa lisätietoja toiminnanjohtaja Mika Asikainen maanantaina 13.7. klo 10–12, p. 0400 251 389

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.7.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanlaajuista auttamisverkostoa. Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri toimii Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueella tukien 43 paikallisen osaston toimintaa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.