Hankesuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Hankesuunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon, Hyvinvoinnin ja terveyden yksikköön hankesuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Hankesuunnittelijan tehtävä sijoittuu STM:n rahoittamaan Ruoka-avun kansallisen järjestökoordinaation kehittämishankkeeseen.

Työtehtävät

Hankkeessa on tavoitteena luoda koordinaatiopohjainen toimintamalli ruoka-aputoimijoille ja yhtenäistää ruoka-aputoimintakenttää. Hankkeen tarkoituksena on parantaa ruoka-avun kohdentumista heille, jotka ruoka-apua eniten tarvitsevat.

Hankesuunnittelijana tehtävänäsi on hankkeen tavoitteiden edistäminen ja toteutus. Osallistut ruoka-avun kansallisen tilannekuvan ylläpitämiseen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tehtävässäsi tuet alueellisten ruoka-apuverkostojen toimintaa ja pääset yhdessä verkoston kanssa kehittämään ruoka-aputoimintaa alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tehtäviisi kuuluu myös ruoka-apuun liittyvän tiedon tuottaminen, viestintä ja ruoka-avusta käytävän julkisen keskustelun seuraaminen sekä siihen osallistuminen.

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.11.2022 ja päättyy 31.8.2023.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla kehittävä työote, hyvät verkosto- ja yhteistyötaidot ja kykyä innovatiivisten ratkaisujen tuottamiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja molempien kotimaisten sekä englannin kielen hallintaa. Aiempi kokemus järjestötyöstä ja hankkeista sekä ruoka-apukentän tuntemus ovat eduksi tehtävässä. Työssäsi tarvitset viestintätaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa, rakenteiden ja prosessien hahmottamiskykyä sekä halua ja kykyä muutokseen ja sen edistämiseen.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinvoinnin ja terveyden yksikön päällikkö Susanna Uusi-Pohjola, p. 040 610 1373. Soittoajat: to 22.9. klo 16.00–16.45 ja ti 27.9. klo 14.30–15.00.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa