Hankekoordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Hankekoordinaattori

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistolle järjestökehitysyksikköön hankekoordinaattoria 
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Järjestökehitysyksikkö on yksi Punaisen Ristin kotimaan linjan neljästä yksiköstä. Yksikkömme tehtävä on mahdollistaa kotimaan auttamistoiminnan onnistuminen kehittämällä ja koordinoimalla järjestötoimintaan, vapaaehtoisiin ja paikallisyhdistyksiin (osastot) liittyviä yhteisiä kokonaisuuksia ja prosesseja. Teemoina tämä tarkoittaa mm. vapaaehtoisten rekrytointiin, sitouttamiseen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, vapaaehtoiskoulutusten ja kotimaan hankehallinnon koordinaatiota sekä vapaaehtoisten digitaalisten palveluiden kehittämistä.

Työtehtävät

Hankekoordinaattorina kehität ja toteutat Suomen Punaisen Ristin kotimaan hankerahoitusten hakemisen, seurannan ja raportoinnin prosesseja ja vastaat mm. STEA-hankkeiden koordinoinnista. Tehtäväsi on myös kartoittaa uusia rahoituslähteitä. Osallistut osaltasi Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen.

Työsuhde alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. 

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla kokemusta järjestörahoituksesta, hankehallinnosta ja hankeprosessien kehittämisestä, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta, soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä hallinta nykypäivän digitaalista työvälineistä sekä sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä järjestelmällisyyttä. Tehtävässä onnistuminen vaatii myös laajojen kokonaisuuksien hallintaa, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Katriina Kuusela ti 9.8. klo 11-12 ja pe 12.8. kello 13-14,  p. 040 546 6458 tai sähköpostitse katriina.kuusela@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään sunnuntaina 14.8.2022. 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.