Työpaikat

Hankekoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

YMCA eli NMKY on kansainvälinen nuorisojärjestö, joka sai alkunsa Englannissa vuonna 1844. YMCA on nykyisin maailman suurin ei-poliittinen nuorisoliike, jonka parissa toimii maailmanlaajuisesti noin 58 miljoonaa ihmistä yli 11 000 paikallisjärjestössä. Suomen YMCA:n Liitto ry:llä on jäseninä yli 30 paikallisyhdistystä. Liittojen palveluksessa on 9 henkilöä ja liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa. Keskeisiä toimintamuotoja Suomen YMCA-liikkeen paikallisyhdistyksissä ovat monipuolinen lapsi- nuorisotyö, sosiaalinen harrastustoiminta kuten partio, urheilu- ja liikuntakasvatus, musiikki sekä kansainvälisyyskasvatus. Suomen YMCA:n Liitto vastaa mm. liikkeen kehitysyhteistyöstä ja Camera obscura -toiminnasta.

Haemme Suomen YMCA:n liittoon hankekoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Camera obscura -toimintamallin hankekoordinaattoria.

Camera obscura -toimintamalli on nuorten ryhmämuotoista mielen hyvinvoinnin edistämistä, ehkäisevää päihdetyötä ja sosiaalisia vahvuuksia sekä vuorovaikutustaitoja kehittävää toimintaa. Toiminta rakentuu alueellisten koulujen, kuntien, sote-alueiden ja nuorisotoiminnan välisenä yhteistyönä. Heidän käyttöönsä rakennetaan alueelle noin viikoksi Camera obscuran mielikuvaseikkailun tekninen rakennelma. Lisätietoja löytyy www.cameraobscura.fi .

Tehtäviin kuuluu Camera obscura -toimintamallin koordinointi, toteutus, kehittäminen ja STEA-raportointi (STEA AK-hanke). Tämän lisäksi vastaat hankkeen taloudesta, hoidat hankkeen viestintää, nettisivujen ja materiaalien ylläpitoa sekä päivittämistä. Toimintamallista on myös VR-laseilla toteutettu Hyvä ryhmähenki -kokonaisuus, jonka toteutusta koordinoit.

Työparinasi toimiin hankkeen tekninen koordinaattori. Kokonaisuuden onnistumisen kannalta sinulla tulee olla valmius ja osaaminen hankkeen tekniikan kokoamiseen, kuljettamiseen isolla pakettiautolla, paikallisten yhteistyökumppaneiden ohjaamiseen ja opastamiseen toiminnan toteuttamisessa ja keskinäisessä yhteistyössä. Tältä osin työ vaatii fyysistä voimaa tekniikan lastaamisen ja purkamisen yhteydessä. Työ sisältää matkustamista kotimaassa.

Toimintamallin toteutuksella on jo yli 20 vuoden historia, ja se tunnetaan useiden yhteistyökumppanien parissa hyvin. Toiminta on STEA:n AK-rahoitteista. AK kohdennettu toiminta-avustus on tarkoitettu rajattuun vakiintuneeseen yleishyödylliseen toimintaan. Kohdennetut toiminta-avustukset myönnetään vuodeksi kerrallaan.

Tehtävässä edellytetään aloitekykyä, ongelmanratkaisukykyä, omatoimisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme joustavuutta työajan sekä -tehtävien suhteen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskäsitys koulun, nuoriso- ja sote-alojen toiminnoista, alan koulutus tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen, B-ajokortti, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tietotekninen kiinnostus, osaaminen ja perehtyneisyys ovat eduksi.

Palkkaus: Kristillisten järjestöjen TES + henkilökohtainen kokemuslisä

Hakuaika päättyy 21.6.2021. Haastattelut järjestetään heti hakuajan jälkeen etänä 24.6.2021. Jätä hakemuksesi osoitteessa: https://link.webropol.com/s/cameraobscurahankekoordinaattori
Työsuhde alkaa 1.8 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Lisätietoja: juha.virtanen@ymca.fi

Työpaikan osoite: Liisankatu 27 A 4, 00170 Helsinki
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.