Hallintopäällikkö | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Hallintopäällikkö

Ilmoittaja

Suomen Rauhanliitto

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Suomen Rauhanliitto – Finlands Fredsförbund ry on yli 100 vuotta vanha rauhantyötä tekevä kansalaisjärjestö, rauhankysymysten asiantuntija ja seitsemäntoista suomalaisen rauhanjärjestön kattojärjestö. Omistamme Helsingin Pasilassa Rauhanasema-kiinteistön. Teemme rauhantyötä satojen yksityishenkilöiden, valtion, EU:n ja yksityisen hankerahoituksen tuella. 

Nyt etsimme viiden hengen työyhteisöömme talouden ja hallinnon asiantuntijaa.

Tärkeimpänä tehtävinäsi ovat Rauhanliiton järjestö- ja taloushallintoon liittyvät tehtävät. Hoidat järjestön avustushakemukset ja -raportoinnit. Kommunikoit kirjanpitäjän ja palkanlaskijan kanssa. Tiliöit ja hoidat laskutusta.

Neuvottelet palvelutuottajien kanssa sopimuksista.

Toimit hallituksen ja työvaliokunnan sihteerinä ja osallistut kokousten valmisteluun sekä käytännön järjestelyihin. Huolehdit päätösten toimeenpanosta sekä arkistoinnista.

Lisäksi hoidat Rauhanaseman, rauhantyön toimintakeskuksen ylläpitoon liittyviä tehtäviä ja edistät vuokralaisten ja rauhantyön järjestötoimijoiden avustamista ja -palvelua. 

Etsimme itsenäistä ja osaavaa hallintoammattilaista, jolle excelit ja projektihallinto eivät ole vieraita ja joka nauttii erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta moninaisessa kansalaisjärjestöyhteisössä. 

Edellytämme

  • Työkokemusta vastaavissa hallintotehtävissä erityisesti järjestöavustusten hakemisesta ja raportoinnista   
  • Erinomaisia yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä paineensietokykyä.
  • Erinomaista suomen kielen taitoa sekä englannin ja ruotsin kielen osaamista
  • Yhdistystoiminnan yleistä tuntemusta.

Eduksi katsomme

  • Soveltuvan korkeakoulu- tai vastaavan tutkinnon 
  • Kokemuksen kirjanpidosta ja palkanlaskennasta.
  • Kokemuksen sisäisestä laskennasta.
  • Osaamisen taloushallinto- ja CRM-järjestelmistä.
  • Kyvyn ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja verkkopalveluja. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, joustavat työajat ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa on useampi rauhanjärjestö saman katon alla. Saat laajat yhteistyöverkostot sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä.

Pääasiallinen työntekopaikka on toimistomme Rauhanasemalla Helsingissä Itä-Pasilassa. Toimistomme ei valitettavasti ole esteetön. Tehtävä vaatii valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Työaika on 37,5/vko.  

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV 8.8.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen laura.lodenius@rauhanliitto.fi.

Lisätietoja annetaan lomien takia puhelimitse vasta 1.8 alkaen:

ToiminnanjohtajaLaura Lodenius 0407177762 tai tämänhetkinen hallintopäällikkö: Elias Laitinen, p. 0413170912, elias.laitinen@rauhanliitto.fi  (sähköpostikyselyihin voimme vastata jo ennen elokuuta)