Työpaikat

Hallinnollisten prosessien kehittäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme innovatiivista hallinnollisten prosessien kehittäjää yksityistiimiimme.

Katu- ja tapahtumamarkkinointitiimin tulos on voimakkaassa kasvussa ja tiimi on tehnyt erinomaista tulosta. Nopean kasvumme vuoksi tiivis F2F tiimimme tarvitsee vahvistusta tuloksentekoon ja palkkaamme nyt uuteen rooliin kehityspäällikön.

F2F hallinnollisten asioiden kehityspäällikön tehtävä on vastata hyvässä yhteistyössä F2F-varainhankintapäällikön kanssa ammattitaitoisen katu- ja tapahtumavarainhankinnan tiimin hallinnollisen toiminnan kehittämisestä. F2F hallinnollisten asioiden kehityspäällikkö raportoi suoraan yksityistiimin johtajalle.

Saat vastuullesi uudistaa tiimin talous-, it- ja henkilöstöhallinnollisia prosesseja organisaatiotason kehittämisprojektien mukaisesti. Päävastuunasi vastaat organisaatiotason toimintatapa- ja järjestelmähankkeiden integroimisesta tiimiin toiminnan kehittämiseksi ja systematisoimiseksi. Plussaa on, jos Qlickview, Salesforce ja henkilöstöhallinnon ja työajanseurannan järjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Tehtävä edellyttää 3–5 vuoden kokemusta hallinnollisen työn kehittämisestä ja eri tietohankkeiden läpiviemisestä myyntiorganisaatiossa. Odotamme henkilöltä myös projektiosaamista, ja pystyt pitämään montaa eri lankaa käsissäsi. Olet oma-aloitteinen, tiimipelaaja ja saat ihmiset innostumaan. Ongelmanratkaisijana näet mahdollisuudet haastavissakin tilanteissa. Sinulla on erinomainen suomen- ja englanninkielen taito sekä hyvät viestintä- ja esiintymistaidot. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen ja ruotsin kielen taidon.

Tehtävä on määräaikainen projekti 31.12.2020 saakka ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa tiimissä. Lisäksi saat näköalapaikan Suomen UNICEFin varainhankintatyöhön. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian mutta viimeistään 17.11.2019 mennessä.   Liitäthän mukaan hakemuksen ja CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätiedusteluihin vastaa yksityistiimin varainhankintajohtaja Jussi Ojutkangas: 6.11. klo. 11–13.00 ja 13.11. klo. 12–14.00, puh. 0400 612 621.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Hae

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.