Työpaikat

Globaalikasvatuksen suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Tule mukaan edistämään nuorten osallisuutta ja aktiivista maailmankansalaisuutta! Haemme tiimiimme toista globaalikasvatuksen suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 3.8.2020–10.7.2022 työvapaan sijaisuuden ajaksi. Tehtävässä työskentelet nuorten ja kasvattajien parissa ja pääset kehittämään ja suunnittelemaan Taksvärkki ry:n globaalikasvatustoimintaa.

Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen tukenut kehitysyhteistyöhankkeita, järjestänyt Taksvärkki-keräyksiä ja tehnyt globaalikasvatusta. Vuoden 2014 alusta alkaen olemme toimineet ulkoministeriön ohjelmatuen piirissä.

Globaalikasvatuksemme edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia, ja kannustaa nuoria toimimaan aktiivisina maailmankansalaisina. Ohjaamme vuosittain satoja toiminnallisia globaalikasvatuksen työpajoja peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, koulutamme kasvatusalan ammattilaisia globaalikasvatuksen teemoista ja tuotamme materiaalia opetussuunnitelmien mukaisen globaalikasvatuksen tueksi.

Globaalikasvatuksen suunnittelijan päätehtäviä ovat:

  • globaalikasvatustoiminnan suunnittelu, arviointi ja kehittäminen
  • kouluvierailutoiminnan suunnittelu ja kehittäminen
  • vapaaehtoisten globaalikasvatuksen kouluttajien sekä aluekoordinaattoreiden rekrytointi, koulutus ja ohjaus
  • globaalikasvatusmateriaalin sisältöjen tuottaminen
  • opettajien ja opettajaksi opiskelevien kouluttaminen globaalikasvatuksen menetelmistä

Toivomme, että sinulla on kasvatusalan koulutus ja pedagogista asiantuntijuutta sekä osaamista, kokemusta ja näkemystä:

  • globaalikasvatuksesta,
  • työskentelystä nuorten kanssa,
  • kehityskysymyksistä,
  • järjestötyöstä
  • ja että hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielen.

Työsuhde on määräaikainen 3.8.2020–10.7.2022. Hakuaika tehtävään päättyy 30.6. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen lauri.peltonen(at)taksvarkki.fi. Haastattelut pidetään 6.7. alkavalla viikolla.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka määräytyy oman palkkajärjestelmämme pohjalta, ja siihen vaikuttavat työkokemus ja tehtävään liittyvä osaaminen.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tarjoamme mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia ja kehittää uutta kanssamme. Helsingissä Hakaniemessä sijaitsevassa toimistossamme on puutteita esteettömyydessä.

Toiminnanjohtaja Lauri Peltonen antaa puhelimitse lisätietoja globaalikasvatuksen suunnittelijan hausta perjantaina 26.6. klo 12.00.–13.00. puh. 040 848 0905.

Lisätietoja toiminnastamme: www.taksvarkki.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.