Työpaikat

Gender Mainstreaming Officer

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita Euroopan neuvoston toimistoon Ukrainassa, Kiovassa, avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään:

Gender Mainstreaming Officer – vaativuusluokka 5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu Sisäasiainministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee lähettää englanninkielinen Europass-CV ja vapaamuotoinen, englanninkielinen saatekirje sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi , lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 18.2.2020 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen Suomen ulkoministeriölle ja Euroopan neuvostolle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.