Työpaikat

Felm-keskuksen toiminnanjohtaja

Paikkakunta
Jerusalem
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme Felm-keskuksen toiminnanjohtajaa.

Asemapaikka: Jerusalem, Israel

Felm-keskuksen toiminnanjohtaja vastaa Felm-keskuksen toiminnan ja kehittämisen toteutumisesta aluestrategian ja Lähetysseuran linjausten mukaisesti. Toiminnanjohtaja edustaa Lähetysseuraa keskuksen toiminnan osalta kotimaassa ja virallisissa yhteyksissä alueella. Hän toimeenpanee keskukseen liittyviä linjauksia sekä vastaa keskukseen liittyvästä raportoinnista ja budjetista, ja toimii esimiehenä keskuksen työntekijöille.

Toiminnanjohtaja rakentaa aktiivisesti keskukseen liittyviä verkostoja kotimaisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa, erityisesti uskonnollisten toimijoiden parissa. Hän osallistuu aktiivisesti keskuksen toiminnan innovatiiviseen kehittämiseen, suunnitteluun ja toteuttaa siihen tarvittavia taustaselvityksiä. Tehtävänkuvaan sisältyy keskuksen kapasiteetin ja toiminnan kehittymisen jatkuva arvioiminen, riskianalyysien tekeminen sekä tarpeista kommunikoiminen. Felm-keskuksen toiminnanjohtaja toimii aktiivisesti aluetiimissä sekä vaikuttamistyöntiimissä.

Edellytämme:

 • Hyvää toimintaympäristön ja rauhan työn osaamista

 • Hyviä valmiuksia johtaa hallintoa ja henkilöstöä

 • Kykyä johtaa taloutta ennakoivasti, tavoitteellisesti ja tuloksellisesti

 • Sitoutumista Lähetysseuran Lähi-Idän visioon

 • Kykyä rakentaa kotimaisia kirkollisia verkostoja ja muita alueellisia yhteistyöverkostoja

 • Vahvaa riskianalyysikykyä

 • Hyvää PMEL-osaamista

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja kulttuurisensitiivistä työotetta

 • Lähetysseuran identiteetin, arvojen ja strategian ymmärrystä ja niihin sitoutumista

 • Varainhankinnallista näkemystä ja viestinnällisiä valmiuksia

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen

 • Erinomaista englannin kielen taitoa, muu alueella relevantti kielitaito lasketaan eduksi

Olet etsimämme henkilö, jos omaat kehittämisorientoituneen ja visionäärisen työotteen. Työskentelet mielelläsi ekumeenisessa ympäristössä ja olet taitava verkostoitumaan ja toimimaan hyvin eri tavoin ajattelevien ryhmien kanssa.

Esimiessuhteet: 

Esimiehenä toimii Suomen Lähetysseuran MENA, SAHEL, Pakistan alueen aluejohtaja.

Työn aloitus ja kesto:

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana. Ensimmäinen työkausi on määräaikainen 24 kk.

Asuminen ja olosuhteet:

Työntekijän on mahdollista asua joko Felm-keskuksella tai Lähetysseuran asunnossa. Lasten koulunkäyntimahdollisuudet ovat hyvät, lähistöltä löytyy kansainvälinen koulu.

Jerusalemissa vallitsee välimerellinen ilmasto. Alueella toisinaan esiintyvä pölyisyys ja hiekkamyrkyt saattavat aiheuttaa altistavia oireita astmaatikoille tai muusta yliherkkyydestä kärsiville. Lähi-itä on konfliktiherkkää ja ajoittain rauhatonta aluetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Janetta Vettenranta 5.1.2021 klo 9–10 ja 11.1.2021 klo 15–16, puh. +358 43 824 2377.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 13.1.2021 mennessä osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 3.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.