Työpaikat

Feissaustiimin koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Tampere
Turku
Viimeinen hakupäivä

Haluaisitko edistää kanssamme lasten oikeuksien toteutumista ja tasa-arvoa kaikkialla maailmassa? Haluatko merkityksellisen työn ja työympäristön, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi? 

Haemme feissaustiimin koordinaattorin vanhempainvapaan (n. 8kk) ajaksi kokenutta osaajaa vastaamaan feissaustiimiemme koordinoinnista Turussa ja Tampereella. 

Feissaus on yksi tärkeimmistä keinoistamme hankkia uusia lahjoittajia. Roolissasi koordinoit Planin kasvokkain tapahtuvaa varainhankintaa sovituilla vastuualueilla. Vastaat omien feissaustiimiesi tuloksellisuudesta, seurannasta ja raportoinnista tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi koulutat, valmennat ja motivoit feissareitamme sekä rekrytoit ja johdat tiimiesi päivittäistä työskentelyä. 

Työssäsi pääset aidosti myös vaikuttamaan ja kehittämään feissaustoimintaamme. Sen vuoksi pidämme tärkeänä, että sinulla on jo kokemusta sekä kasvokkain tapahtuvasta varainhankinnasta että tiimin vetämisestä. 

Myynti on lähellä sydäntäsi, olet tavoitteiden kanssa kuin kotonasi ja nautit upeiden tulosten saavuttamisesta. Odotamme sinulta taitoa ja halua kohdata ihmisiä ja työskennellä tiimissä. Osaat motivoida tiimiäsi, ja sinulla on innostusta jatkuvasti kehittää feissaustoimintaamme. 

Voit työskennellä joustavasti ja sovitusti joko Helsingistä, Turusta tai Tampereelta käsin. 

Tarjoamme sinulle: 

  • merkityksellisen ja innostavan työn, joka osaltaan vaikuttaa miljoonien lasten elämään kehittyvissä maissa 

  • innovatiivisen ja iloisen työyhteisön 

  • monipuoliset ja kehittävät työtehtävät 

  • arvokasta kokemusta feissaustiimien tuloksellisuuden johtamisesta 

  • kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään 

Työsuhde alkaa viimeistään 1.6.2020. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vähintään tammikuun 2021 loppuun saakka. Palkkaus määräytyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaan ja palkka sijoittuu vaativuusluokkaan neljä. Lähtötaso palkalle on noin 2 650,69 € kuukaudessa. 

Kiinnostuitko? 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tehtävästä, katuvarainhankinnan päällikkömme Ville Lahtinen odottaa soittoasi 17.3.2020 klo klo 14–15.30. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse osoitteeseen ville.lahtinen@plan.fi. 

Odotamme hakemustasi viimeistään 31.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana, joten toimithan heti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Haku alkaa 10. maaliskuuta 2020 ja päättyy 31. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen työsuhde

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.